عصر کرد

آخرين مطالب

فرماندار: 36 مدرسه کانکسی، سنگی و تخریبی در جوانرود وجود دارد گفتگو

فرماندار: 36 مدرسه کانکسی، سنگی و تخریبی در جوانرود وجود دارد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تسنیم / فرماندار جوانرود با اشاره به پایین بودن سرانه فضای آموزشی در این شهرستان گفت: 19 مدرسه کانکسی، 12 مدرسه سنگی و پنج مدرسه تخریبی در جوانرود وجود دارد که باید جایگزین شوند.
نامدار حسینی، فرماندار جوانرود امروز در جلسه شورای اداری که امروز در فرمانداری جوانرود برگزار شد، با اشاره به پیشینه تاریخی و نقش برجسته این شهرستان در دوران انقلاب و دفاع مقدس، خواستار توجه بیشتر مسئولان به مشکلات و مطالبات مردم این منطقه شد.
وی با بیان اینکه این شهرستان 12 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، دسترسی به مرز رسمی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مبادلاتی آن را یکی از مطالبات دیرینه مردم عنوان کرد و گفت: مرزنشینان جوانرود با وجود مشکلات، شعار وفاق ملی را به منصه ظهور رسانده‌اند و انتظار دارند مورد توجه قرار گیرند.
فرماندار جوانرود با اشاره به ظرفیت‌های بالای بازارچه مرزی جوانرود، خواستار برخورد جدی‌تر با قاچاق کالا شد و گفت: شهرک صنعتی این شهرستان فعالیت خود را از اوایل دهه 90 آغاز کرد و عمده‌ترین مشکل آن تأمین آب است که امیدواریم سریعتر رفع شود.
حسینی با اشاره به افزایش جمعیت شهر جوانرود پس از زلزله سال 96 و کمبود منابع آبی، از اضافه شدن یک منبع آب جدید در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: اکنون در حوزه آب شرب شهر و روستاهای منشعب از شهر مشکلی وجود ندارد، اما برخی روستاهای نزدیک به مرز با مشکل خشک شدن منابع آبی مواجه هستند که پروژه‌هایی برای رفع این مشکل به قرارگاه امام حسن(ع) واگذار شده است.
وی با بیان اینکه این شهرستان دارای 336 کیلومتر راه است، گفت: به دلیل قرار نگرفتن در مسیر اصلی، از برخی امتیازات محروم هستیم و منابع مالی نیز جوابگوی مسائل نیست.
فرماندار جوانرود با اشاره به کوهستانی و صعب‌العبور بودن جاده‌های منطقه و عمر بالای آسفالت‌ها، خواستار ترمیم جاده‌ها شد و گفت: از 19 کیلومتر راه نیازمند ترمیم، 11 کیلومتر انجام شده و تکمیل مابقی نیازمند اعتبار است.
حسینی از وجود بیش از 10 هزار نفر ثبت نام کننده و 4000 واجد شرایط در طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و با اشاره به قیمت بالای املاک و اجاره‌بها در جوانرود، خواستار تسریع در اجرای این طرح برای رفع بخشی از مشکلات مسکن شهرستان شد.
وی کمبود شدید فضای آموزشی را یکی دیگر از مشکلات جوانرود عنوان کرد و خواستار استفاده از ظرفیت خیران و نوسازی مدارس شد.
فرماندار جوانرود بیان کرد: اکنون 19 مدرسه کانکسی، 12 مدرسه سنگی، 5 مدرسه تخریبی و در مجموع 58 مدرسه شهری و 116 مدرسه روستایی در جوانرود وجود دارد و با 16 هزار و 661 دانش آموز، وضعیت آموزشی شهرستان بحرانی است و بسیاری از مدارس در دو شیفت فعالیت می‌کنند.
حسینی افزود: بسیاری از کتابخانه‌ها، نمازخانه‌ها، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به دلیل کمبود فضا جمع‌آوری و به کلاس درس تبدیل شده‌اند و راهروهای مدارس نیز به کلاس درس تبدیل شده‌اند.
وی با اشاره به افزایش تعداد 350 دانش‌آموز دیگر در سال تحصیلی آینده، خواستار تکمیل دو پروژه 9 کلاسه که یکی از آن‌ها بیش از 60 درصد پیشرفت داشته‌اند تا ابتدای مهر ماه شد.
فرماندار جوانرود با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری طبیعی و تجاری این شهرستان، خواستار تسهیل صدور مجوزها و ورود میراث فرهنگی و بخش خصوصی به این حوزه شد.
حسینی ابراز امیدواری کرد که صنعت گردشگری اورامانات بتواند اشتغال و اقتصاد مردم استان را تحت تأثیر قرار دهد.
وی با بیان اینکه جوانرود در زمینه سامانه رصد شهرستان نخست استان است، بر تسریع در پرداخت تسهیلات تکلیفی تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر به فرهنگ و افزایش فضاهای فرهنگی در این شهرستان شد.
فرماندار جوانرود گفت: در حال حاضر از سالن جلسات و همایش‌ها برای سینما استفاده می‌شود و صدور مجوز بهره‌برداری آن نیازمند تسریع است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/969262/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضربه خطرناک میراندا؛ بولونیا 1-1 میلان

ضربه سر کاسل به تیر دروازه خورد؛ بولونیا 1-1 میلان

گل دوم بولونیا توسط اندوی ؛ بولونیا 2-1 میلان

آغاز و پایان افسانه‌های دنیای فوتبال

عملکرد لژیونرها در هفته‌ای که گذشت

خلق‌وخوی کونسیسائو شبیه خودم است و موفق می‌شود!

ما این هستیم، باواریایی‌ها!

توضیح محسن خلیلی درباره انتقاداتش از باشگاه پرسپولیس

خلیلی: جرأت مطرح‌کردن پیشنهاد رشوه به من را ندارند!

در بامزه‌گی، هیچ بازیکنی به گَرد پای آنتونیو رودیگر نمی‌رسد!

داستان یک بازی، بارسلونا - اتلتیکو مادرید

پست اینستاگرامی کنعانی‌زادگان پس از گلزنی مقابل استقلال

سپاهان از تراکتور و بیرانوند شکایت کرد

احتمال درخواست فولاد برای تعویق بازی با ذوب‌آهن

موقعیت خطرناک اندوی؛ بولونیا 0-0 میلان

بیانیه پرسپولیس: هجمه‌ها زیاد شود منسجم‌تر می‌شویم

گل اول میلان توسط لیائو ؛ بولونیا 0-1 میلان

رویستون درنته:مسی به من گفت سیاه و ناراحتم کرد!

سرپرست استقلال: باید موعود داور دربی می‌شد!

هادی چوپان رکورد سنگین‌ترین وزنه‌ای که یک ورزشکار در تاریخ مستر المپیا لیفت کرده بود را زد

دردهای من نگفتنی ست!

شعری از اسماعیل امینی، مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره داوری داربی

تفاوت‌های بلیط فروشی در ایران و لالیگا

دمبله چطور از مرداب حواشی دوران جوانی خارج شد؟

بررسی نحوه به‌گل‌رسیدن استقلال و پرسپولیس در داربی

بازگشت امیرحسین زارع به میادین با مدال طلا

قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی

اولین واکنش همه کاره استقلال پس از باخت دربی

اعتراض شدید آبی‌ها به داوری پس از شکست

قربانی بهترین بازیکن دربی در امارات شد

نیمکت استقلال در لحظات پایانی دربی 105

داستان جالب در مورد تاثیر کلمات

سخنان زیبای دکتر قمشه ای

علیپور: تمام دغدغه ما هواداران هستند

خلاصه بازی استقلال 1 - 2 پرسپولیس

جدول لیگ برتر؛ بازگشت پرسپولیس در روز توقف مدعیان قهرمانی

عذرخواهی عجیب در تلویزیون؛ محمدرضا احمدی: ببخشید پرسپولیسی بودیم!‏

کنعانی زادگان بدون مصاحبه با خبرنگاران ورزشگاه را ترک کرد

جویباری: بستن قرارداد ترکمنچای با ماتزاری را نپذیرفتیم

کارتال: دربی تهران مثل دربی ترکیه بود؛ خداراشکر که بردیم و از هواداران پرسپولیس تشکر می‌کنم

پیروانی: آقای صفیری در چیدامن داوری ها دقت کنید

محمد نوازی: بیخود کردند گفته‌اند بازیکنان استقلال درگیر شدند

بوژوویچ: زودتر هم می‌آمدم نمی‌توانستم تأثیر چندانی بگذارم

برد اسماعیل در اولین دربی؛ استقلال با باخت به استقبال یاران رونالدو رفت

فرماندار: 36 مدرسه کانکسی، سنگی و تخریبی در جوانرود وجود دارد

فعالیت 2 پروژه نهضت ملی مسکن در جوانرود

برگزاری مسابقات ورزشی جامعه ایثارگری؛ گامی برای شادابی و سلامتی

تامین آب شرب سالم حق مردم دیواندره است

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی هم‌زمان با ماه مبارک رمضان