عصر کرد

آخرين مطالب

عادت جدید امباپه در رئال ورزشي

عادت جدید امباپه در رئال
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /ستاره فرانسوی در رئال مادرید یک خصوصیت ویژه دارد که بسیار هم به کار تیم آمده است.
ستاره فرانسوی اولین گل رئال مادرید را در 15 بازی به ثمر رسانده است. گل‌های او به کسب 17 امتیاز از 51 امتیاز تیم در لالیگا کمک کرده‌اند.
امباپه کسی که اولین ضربه را می‌زند، شاید دومی و حتی سومی مثل کاری که امباپه مقابل سیتی انجام داد. یا حتی 15 بار، بسته به دیدگاه شما. چون این ستاره فرانسوی اصلی‌ترین گشاینده قفل دروازه‌ها برای رئال مادرید است؛ چه برای شروع گلزنی و چه برای آغاز بازگشت در بازی اگر لازم باشد.
کیلیان که در 11 بازی اخیر 14 گل زده، در 15 بازی از 41 مسابقه‌ای که رئال این فصل انجام داده، اولین گل تیم آنچلوتی را به ثمر رسانده است. از جمله در چهار بازی آخر. دوازده تا از این گل‌ها برای باز کردن دروازه حریفان بوده و سه گل دیگر برای به تساوی کشاندن دربی آخر مقابل اتلتیکو در برنابئو و شروع بازگشت مقابل لاس پالماس و منچستر سیتی در بازی رفت.
از این 15 گل اول، هشت گل در لالیگا، چهار گل در لیگ قهرمانان، یک گل در کوپا دل ری (مقابل سلتا)، یک گل در جام بین‌قاره‌ای و یک گل در فینال سوپرجام اسپانیا بوده است.
ال‌کلاسیکو تنها بازی‌ای بود که رئال با وجود گلزنی امباپه نتوانست برنده شود. در بقیه بازی‌هایی که این بازیکن پاریسی گل زده، 19 پیروزی و دو تساوی به دست آمده است. گل‌های او تقریبا مترادف با پیروزی هستند. آنچه بدون شک تعیین‌کننده بوده، تأثیر مستقیم اوست. کیلیان به طور مستقیم 14 امتیاز برای رئال در این فصل لالیگا به ارمغان آورده و به کسب سه امتیاز دیگر هم کمک کرده است. یک‌سوم از 51 امتیازی که تیم را در کورس دفاع از عنوان قهرمانی نگه داشته، امضای امباپه را دارد.

عصر کرد


این ستاره فرانسوی با 28 گل (17 گل در لالیگا) اکنون بهترین گلزن رئال مادرید است و دو چالش پیش رو دارد: پایان فصل با 50 گل، چیزی که در رئال فقط کریستیانو رونالدو (شش بار) به آن رسیده و رقابت برای جایزه پیچیچی لالیگا با لواندوفسکی. هرچند این موضوع برایش وسواس نیست. او پس از هت‌تریک مقابل منچسترسیتی گفت: «من به اینجا آمدم تا جام ببرم. پارسال بهترین گلزن لیگ قهرمانان بودم، آیا آن را بردم؟ نه. پس برایم مهم نیست که پیچیچی باشم. اگر باشم، خیلی خوب است، اما چیزی که می‌خواهم بردن جام‌هاست. این مهم‌ترین چیز است.»
وقتی امباپه قفل دروازه را باز نمی‌کند، این وظیفه بین دیگران تقسیم می‌شود. والورده پنج بار این کار را کرده (کمک قابل‌توجهی با توجه به اینکه ستاره اوروگوئه‌ای در مجموع هشت گل زده) و بلینگام و وینیسیوس هر کدام چهار بار. پانزده بازیکن در 101 گل رئال این فصل سهیم بوده‌اند. اما این امباپه است که عادت دارد راه را هموار کند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/968018/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران دروازه‌بانی در چلسی

تنها هت‌تریکی که یک امتیاز هم به همراه نداشت!

لورکوزن بایرن مونیخ را از چمپیونزلیگ حذف می‌کند!

عواقب سنگین جنجالی‌ترین پنالتی سری آ

امیدهای سایپا جام از پرسپولیس گرفتند

کوجو با کنزو برای پرسپولیس گرم می‌کند

ترکیب رسمی رئال مادرید - ژیرونا

شکست ناپولی، اینتر را صدر‌‌‌‌نشین نگه داشت

گل دوم کومو به ناپولی توسط دیائو

سورپرایز رئال برای دربی رفت چمپیونزلیگ

تصویر نگران‌کننده از تمرین استقلال

شهداب فینالیست جام حذفی والیبال شد

اولین قهرمانی خطیبی با سایپا، بالاتر از پرسپولیس

امیدواری استقلال برای رسیدن یک ستاره به دربی

پیروزی مدعیان در بسکتبال انتخابی کاپ آسیا

اولتیماتوم مدیران النصر به پیولی

استارت پرسپولیس برای دربی حساس پایتخت

خبر خوش برای پرسپولیس؛ بازگشت یک ستاره

عکس قربانی در امارات قاب شد

انتخاب غیرمنتظره داور بازی بارسا-اتلتیکو

مصدومیت عجیب مدافع خیبر؛ چهار ماهه که نیست!

سردار با گل صعود، همراهِ عزت در زمین

هوادار آسیب‌دیده بازی تراکتور میهمان تمرین پرسپولیس

تصادف شدید یحیی گل محمدی با دو خودرو در اهواز

دیدار صمیمانه اخباری و شاگردان با کارگران

هت‌تریک خاص مارکو آسنسیو!

آنچلوتی مانع نابودی ستاره 80 میلیون یورویی شد

حضور مهاجم استقلال در دربی در هاله‌ای از ابهام

بازگشت جادوگر به لیگ برتر بسکتبال

رئال مدیون امباپه شد

برد ارزشمند کایسری در حضور کریمی و حسینی

چه شب و روزایی داشتیم من و تو

کیش نگین خلیج فارس است و امیدوار به درخشش بیش از پیش این جزیره هستیم.

گواردیولا: در مادرید من را نابود کردند!

گل اول کومو به ناپولی با گل بخودی رحمانی

گل اول ناپولی به کومو توسط راسپادوری

نظر موسیمانه درباره نحوه ساخت نیمار و وینیسیوس!

مقایسه دروازه‌بانان بارسلونا در فصل 25-2024؛ شزنی یک سر و گردن بالاتر از بقیه

بحران جدید در استقلال؛ موسیمانه به فیفا شکایت می‌کند

فرماندار شهرستان سنندج معرفی شد

بازگشت امیری به بخشی از تمرینات گروهی پرسپولیس

اوزیل وارد سیاست می‌شود

آرمین سهرابیان مجاز به فعالیت ورزشی است

دنیامالی: عملکرد فوتبال ناشنوایان در بازی‌های آسیایی نگران کننده بود

پیشرفت مذاکرات بایرن و کیمیش برای تمدید قرارداد

عملکرد فوق‌العاده آرشا شکوری در روز حذف ایران؛ یک گلر دیگر چه‌کار باید کند؟

100 میلیارد ریال تسهیلات به بیمه‌شدگان روستاییان و عشایر کرمانشاه پرداخت شد

عشق یعنی چی؟

ادامه درخشش رکابزن جوان در آسیا، میرباقری در پیست هم مدال گرفت

بنزما قاتل رئیس عربستان