سامانه بارشی جدید در راه کرمانشاه
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه بارشی جدید به استان کرمانشاه در روزهای پایانی هفته جاری خبر داد.
علیمحمد زورآوند در گفتگو با امتداد اظهار کرد: بر اساس آخرین الگوهای پیشیابی، با تقویت نسبی شرایط پایدار امروز و فردا سه شنبه هوای استان قسمتی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد ملایم پیش بینی میشود.
وی افزود: در این مدت تداوم هوای سرد در سطح منطقه شرایط برای تشکیل مه صبحگاهی به خصوص در برخی مناطق کوهستانی فراهم مینماید.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: به دنبال این شرایط از اواسط چهارشنبه تا جمعه موج دیگری وارد جو استان میگردد، ضمن افزایش نسبی دمای هوا (بخصوص حداقل دمای شبانه) در بعضی ساعات سبب وزش باد، و بارش باران و برف بویژه در نیمه شرقی و نواحی جنوبی استان میگردد.
به گفته زورآوند انتظار میرود بارش در ساعاتی از عصر چهارشنبه تا صبح پنجشنبه نمود بیشتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید: چهارمحال و بختیاری استانی با تنوع قومی و فرهنگی برچسب ها : کرمانشاه آب و هوای کرمانشاه سامانه بارشی
-
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰:۰۹
-
۱۵ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/963206/