عصر کرد

آخرين مطالب

«صددام» صدام نیست! اجتماعی

«صددام» صدام نیست!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرگزاری موج
، مجتبی رشوند در ابتدای این نشست اظهار کرد: از تک‌تک بچه‌های تیم تولید صددام تشکر می‌کنم و واقعا هر کدامشان اگر نبودند فیلم صددام ساخته نمی‌شد. امیدوارم از این فیلم لذت برده باشید.
پدرام پورامیری نیز اظهار کرد: ایده اصلی صددام متعلق به من، حسین دوماری و محمد کریمی بود و از همان سالهای 98-99 با آقای عطاران مذاکراتی درباره این قصه داشتیم و قصه را با آقای عطاران پیش بردیم و به نقطه‌ای رسیدیم که به سمت تولید رفتیم.
رضا عطاران بازیگر فیلم نیز اظهار کرد: تمایلی به پاسخ دادن سوال ندارم و خواهش می‌کنم از من سوال نپرسید.
عباس جمشیدی‌فر نیز در این نشست اظهار کرد: آقای پورامیری را چند سالی است که می‌شناسم، نویسنده «یاغی» و «شنای پروانه» هم بودند. نویسنده خوبی هستند، روز اول که طرح کلی را شنیدم به نظرم قصه‌ای جذاب بود.
امیراحمد قزوینی نیز اظهار کرد: وقتی درباره ایده حرف می‌زدیم، من خیلی برای بازی در کمدی وحشت داشتم و نمیدانم چقدر موفق بودم ولی بودن در کنار این افراد بزرگ تا ابد برایم افتخار است. از بودن در این اثر لذت بردم.
حسن لشگری فیلمبردار نیز اظهار کرد: خیلی فیلم سختی بود، با همه آثاری که کار کردم فرق می‌کرد، این فیلم باید به شکلی فیلمبرداری می‌شد که همه با آن ارتباط برقرار کنند.
پگاه سعیدی طراح لباس نیز گفت: اولین تجربه سینماییم بود، اینکه جهان در ذهنتان را به واقع برسانید برایم تجربه بی‌نظیری بود.
محمدحسین کرمی طراح صحنه نیز اظهار کرد: اولین تجربه کار کمدی بود، دهه 50-60 من کارهای جدی و جنگی کار کرده بودم و الان یک کار کمدی کار کردم و سعی کردیم با جدیت صحنه‌های کمدی را به کمک تیم خوبی که داشتم خلق کنیم و تلاش کردیم از قاعده فیلم به ایده‌ها برسیم.
پورامیری نیز درباره رفتن به سراغ سینمای کمدی گفت: من تغییر ژانر ندادم، هر قصه فضایی دارد و باید در بستر خودش آن را تعریف کنیم و به نظرم این قصه بسترش کمدی است.
وی درباره خشونت داخل فیلم گفت: ما سعی کردیم صحنه‌های خشونت‌آمیز را در دل فیلم کمدی ایجاد کنیم و حتی صحنه‌های خشن را کمدی کردیم.
سروش انتظامی آهنگساز فیلم نیز اظهار کرد: موسیقی فیلم صددام برایم جذاب و سخت بود و ژانرهای موسیقی مختلف را داشت که از اول موسیقی عربی و بعد پاپ و کلاسیک را در فیلم داشتیم که امیدوارم صددام را دوست داشته باشید.
سیدرضا حسینی نیز اظهار کرد: برای من کمیت فیلم مهم نیست بلکه کیفیت مهم است و هر چند نقشم کوتاه است، امسال دو فیلم در جشنواره دارم.
پورامیری تاکید کرد: در صددام ما هم قصه می‌گوییم و هم می‌خندانیم.
رشوند تاکید کرد: ما با بدل صددام مواجه هستیم و ماجرای ما ماجرای صلاح (بدل صدام) است و اینکه گفته شود فیلم پرتره صدام است، برداشت اشتباهی است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/961129/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زن شمالی شوهرش را با چاقو تکه تکه کرد

نخستین مدیرعامل منطقه آزاد اردبیل منصوب شد

آماده‌باش کامل راهداران در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

خلاصه بازی فیورنتینا 3 - اینتر 0

گل چهارم لیورپول به تاتنهام توسط فن دایک

گل پنجم بارسلونا به والنسیا توسط یامال

خلاصه بازی لیورپول 4 - تاتنهام 0

امیر حیدری کاپیتان تیم ملی هاکی روی یخ: در دنیای ایکس و ایگرگ ها تو کریم باقری باش

سرخیو راموس با عقد قراردادی به مونتری مکزیک پیوست

آیا مطالعه تاریخ اقتصادی مفید است؟

ضربه خاکپو به تیر دروازه خورد؛ لیورپول 2-0 تاتنهام

گل سوم لیورپول به تاتنهام توسط دومینیک سوبوسلای در دقیقه 75

گل دوم فیورنتینا توسط کین؛ فیورنتینا 2-0 اینتر

اقدام خیرخواهانه در فینال لیگ برتر هاکی روی یخ

هت‌تریک فران تورس؛ گل چهارم بارسلونا به والنسیا

علت غیبت هاکی روی یخ در مسابقات بازی‌های زمستانی چین از زبان کاوه صدقی

گل دوم لیورپول به تاتنهام توسط محمد صلاح در دقیقه 51

حضور وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال در پنجمین دوره رقابت‌های بچه‌ های سندروم دان کشور

ورود طارمی به زمین؛ فیورنتینا 2-0 اینتر

موقعیت عالی که آرناتوویچ از دست داد؛ فیورنتینا 2-0 اینتر

گلایه‌های امیر حیدری، کاپیتان تیم ملی هاکی روی یخ از مسئولان فدراسیون اسکیت

گل سوم فیورنتینا به اینتر توسط مویزه کین

بورس هنوز به جایگاه اصلی خود نرسیده است/ تا بورس پیشرفت خوبی نداشته باشد در اقتصاد هم تزلزل خواهیم داشت

جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 20 بهمن 1403

معصومی چهارمین طلا را صید کرد

گل مردود آگوستو؛ فیورنتینا 0-0 اینتر

حضور مورینیو برای تماشای دیدار بسکتبال فنرباغچه برابر رئال مادرید

برخورد ریچالیسون و فن‌دایک؛ لیورپول 0-0 تاتنهام

حقه بامزه فن‌دایک به ریچارلیسون

فرصت‌سوزی کین و مهار عالی زومر؛ فیورنتینا 0-0 اینتر

گل مردود سوبوسلای؛ لیورپول 0-0 تاتنهام

گل اول لیورپول به تاتنهام توسط خاکپو

ضربه خطرناک صلاح؛ لیورپول 1-0 تاتنهام

گل اول بارسلونا به والنسیا توسط تورس

مشارکت تیم های انتظامی و پلیس راه با امدادگران در صحنه واژگونی اتوبوس در کرمان/ بررسی دقیق علت سانحه

اسامی بازیگران سریال گاوصندوق + خلاصه داستان و تعداد قسمت‌های سریال گاوصندوق

انسداد محورهای سقز _ دیواندره و ایرانخواه_ تکاب در پی بارش سنگین برف

کارگاه اشتغال آفرینی خیاطی در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد

آئین میهمانی لاله‌ها در کردستان

حاشیه‌نگاری تودیع و معارفه دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان

تردد سخت در محور نورآباد به کرمانشاه بر اثر بارش برف+فیلم

خبرنگاران استان، پرتحرک و تأثیرگذار هستند و باید حمایت شوند

قاتل علی فرزامی دستگیر شد

کارگاه اشتغال آفرینی «خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

داستانک/سعی کن نخندی

خداد عزیزی به شوخی: علی بیرو بیا مشکل تیم پیدا شد

شوخی با کنفرانس خبری بختیاری زاده پس از بازی با الشرطه

شرط جالب کنت برای پیوستن به پرسپولیس

پروسه انتخاب سرمربی در استقلال از نگاهی متفاوت