عصر کرد

آخرين مطالب

تجهیز ورزشگاه‌ها به دوربین‌های قوی سیاسی

تجهیز ورزشگاه‌ها به دوربین‌های قوی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر/ در جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با وزیر ورزش و مسئولان فدراسیون فوتبال با مجهز کردن ورزشگاه ها به دوربین برای شناسایی متخلفان و بررسی اتفاقات مورد تاکید قرار گرفت.
 سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون با وزیر ورزش و جوانان و در خصوص اتفاقات اخیر و حواشی ایجاد شده توسط تعدادی از طرفداران یک تیم فوتبال، گفت: طبق مصوبات، کمیسیون فرهنگی مجلس، فدراسیون و لیگ فوتبال مکلف است برای باشگاه‌هایی که الزامات - که براساس منشور فیفا مشخصاً تعیین و ابلاغ شده است - را رعایت نمی‌کنند، محرومیت‌ها و تنبیهات قانونی لازم را پیش‌بینی کند. بنابراین طبیعتاً اگر یک باشگاه نمی‌تواند شبکه هواداران تشکیل دهد، باید مسابقاتش بدون تماشاچی برگزار شود.
احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست روز سه‌شنبه (16 بهمن‌) این کمیسیون با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال با موضوع اتفاقات اخیر و حواشی ایجاد شده توسط تعدادی از طرفداران یک تیم سرشناس کشور، گفت: ابتدا و قبل از ورود به گزارش جلسه کمیسیون باید به این نکته اشاره کنم که جوانان عزیز و هواداران ورزش ما سرمایه‌های انسانی و یک ظرفیت بی‌نظیر برای رشد ورزش کشور هستند. در این میان ناگزیر آسیب‌هایی هم ایجاد می‌شود که باید آن‌ها را چاره‌اندیشی و رفع کنیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه گفت: درخصوص اتفاقاتی که بعضاً توسط هواداران برخی تیم‌ها در بازی‌های که بین چند باشگاه پرطرفدار است، می‌افتد، اصل اتفاق را کسی نمی‌پذیرد و رفتارهای خلاف و دون شأن انسانیت و تمدن و خارج از رفتارهای مبتنی بر عفت و حیا است؛ لذا در کمیسیون فرهنگی مجلس، با دعوت از وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون فوتبال، مباحث جدی برای ارتقای شاخص‌های فرهنگی در نظام ورزش کشور به بحث و گفتگو گذاشته شد..
مدیریت باشگاه‌ها درخصوص توجه به نظام شبکه هواداری و آموزش به شدت رها شده و ضعیف است
وی با بیان اینکه در کمیسیون فرهنگی مجلس آسیب‌شناسی اتفاقاتی که اخیراً رخ داده، انجام شد، اضافه کرد: گام اول که هم مورد اجماع نظر اعضای کمیسیون و هم در وزارتخانه ورزش و جوانان این نظر حاکم بود و هم در فدراسیون فوتبال بحث‌های جدی درباره آن انجام شده است، بحث مدیریت باشگاه‌ها درخصوص توجه به نظام شبکه هواداری و آموزش آن‌ها است که متأسفانه به شدت رها شده و ضعیف است؛ بنابراین یکی از تأکیدات ما در جلسه امروز این بود که در قدم اول باید این شبکه و کانون هواداری احیا و آموزش داده شود و رشد پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: با این شرایط شبکه هواداران علاوه بر اینکه از باشگاه خود مطالبه‌گری می‌کند، باید مسئولیت‌های اخلاقی و رفتاری را هم بپذیرد تا زین پس در برابر ده‌ها هزار تماشاچی یک ورزش، اتفاقاتی نیافتد که توسط عده قلیلی شکل بگیرد ولی همه شبکه تماشاچیان و هواداران زیر سوال برود. این برای هیچکس قابل قبول نیست.
راستینه گفت: شبکه هواداران باید بداند که امروز مردمی که این بازی زیبا را تماشا کردند، خودشان مدعی هستند که چرا به خاطر اتفافاتی که در سطح چندین نفر رخ می‌دهد، آبروی مجموعه تماشاچیان و مردمی که این صحنه فوتبالی و ورزشی را می‌بینند، آسیب ببینند؛ بنابراین در جلسه کمیسیون مصوباتی برای حل مسئله و پیشگیری از اتفاقات مشابه در آینده داشتیم.
راستینه با اشاره به اینکه طبق مصوبات کمیسیون فرهنگی مجلس در این قبیل اقدامات اولاً کمیسیون از وزارتخانه مطالبه می‌کند، اضافه کرد: درواقع در قانون، این وزیر ورزش است که به عنوان مقام وزارتخانه باید به مجلس پاسخگو باشد، لذا می‌بینیم که فدراسیون‌ها گلایه می‌کنند که وزارتخانه، این مطالبات حکمرانی را از ما دارد. این مطالبه قانونی است و فدراسیون‌ها در برابر مطالبه قانونی، باید مسئولیت خود را انجام دهند. اگر فدراسیون وظیفه خود را انجام ندهد، وزیر مجبور می‌شود به کمیسیون بیاید و توضیح دهد و آن جا مسئولیت‌هایی متوجه او می‌شود که باید پاسخ گو باشد.
وی افزود: همچنین مقرر شد تمام افرادی که در این مسائل مسئولیت دارند و کوتاهی کردند، توسط فدراسیون فوتبال و براساس ساختاری که در اساسنامه فدراسیون فوتبال است، مورد بازخواست و پیگیری قرار بگیرند. قرار شد رأی کمیته انضباطی در اسرع وقت صادر شود و با افراد خاطی، براساس رأی کمیته انضباطی برخورد لازم انجام بگیرد و از دیگر سو تمهیدات لازم برای پیشگیری از تکرار چنین مسائلی هم در دستور کار باشد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه در منشور و اساسنامه فیفا شعار و اصل هر صندلی یک تماشاچی است، تصریح کرد: لذا هوادار باید بداند وقتی روی صندلی جلوس می‌کند و بازی را نگاه می‌کند، علاوه بر اینکه از بازی لذت می‌برد، باید پاسخگوی رفتارهای خود باشد که آن رفتار، آسیب اجتماعی ایجاد نکند؛ بر همین اساس در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مقرر شد تا فدراسیون تدابیر لازم را پیش‌بینی کند و از این به بعد، در مسابقات ورزشی مخصوصاً بازی تیم‌های پر طرفدار -که سرمایه‌های ورزشی کشور هستند- باید این الزامات رعایت شود.
وزارت ورزش استادیوم‌ها را به دوربین مجهز کند
طبق اعلام راستینه در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس با وزیر ورزش و جوانان مقرر شد تجهیز مجموعه استادیوم‌ها به دوربین برای ثبت وقایعی که رخ می‌دهد و تحلیل وقایع و پاسخگو کردن رفتارها در دستور کار قرار بگیرد.
راستینه تأکید کرد: خوشبختانه وزیر ورزش و جوانان این اراده را دارد و مطمئنم با اراده‌ای که ایشان دارند و الزاماتی که در کمیسیون فرهنگی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت، شرایط بهتری خواهیم داشت و از این وضعیت عبور خواهیم کرد.
وی همچنین با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن لایحه نظام جامع باشگاه‌داری برای طرح در صحن علنی مجلس، گفت: پس از اینکه در مجلس قبل، قانون شرح اهداف و وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان را تصویب کردیم، خوشبختانه لایحه نظام جامعه باشگاه‌داری را هم با یک کار کارشناسی جدی به سرانجام رساندیم و در حال حاضر در دستور صحن مجلس است. امیدوارم با کمک رئیس و هیئت رئیسه مجلس هرچه سریع‌تر نوبت طرح آن در صحن فرا برسد؛ زیرا مطمئن هستم نظام جامع باشگاه‌داری، خلاء نظام مدیریتی باشگاه‌های ما را پر می‌کند و با ایجاد اتحادیه‌ها و شبکه‌های صنفی حقوق باشگاه داران و الزامات فرهنگی ورزشی که ب اساس نظام‌نامه فرهنگی ورزشی کشور تصویب شده و پیش می‌رود، بسیاری از این آسیب‌ها کمتر خواهد شد.
راستینه در پایان گفت: براساس مفاد این لایحه، باشگاه‌ها پاسخگو خواهند شد و مسئولیت بر اساس قانون، متوجه باشگاه می‌شود؛ بنابراین علاوه بر اینکه در کمیسیون و مجلس از وزیر توضیح خواهیم خواست، براساس قانون، باشگاه را هم مستقیم مورد پیگیری، مطالبه و پاسخگویی قرار خواهیم داد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/960267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

«حلقه گسترنده» در کتابفروشی‌ها؛ پاسخ‌های فیلسوف استرالیایی به سوالات فلسفه اخلاق

نسخه کواچ برای بازگرداندن دورتموند به اوج

عبور الهلال از مرز 300 در شب کابوس‌وار پرسپولیس

شعار علیه مدافعی که به پرسپولیس پنالتی داد!

سفیر ترکیه: «کارتال» متخصص بالا آوردن تیم‌ها از رده‌های پایین است

رئال و بارسا روی شمشیر دولبه

اشتباه داور رئال نابخشودنی بود

جدایی مربی گلر‌های مس رفسنجان

ثبت یک رکورد فاجعه بار برای پرسپولیس!

صدور حکم ریاست غلامرضا نوروزی برای ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی

مارکوپولوی پرتغالی فوتبال جهان!

پرونده فساد در فوتبال به دادسرا برگشت

تکلیف شکایت الشرطه از سهرابیان مشخص شد

«بن‌بست» در تماشاخانه صحنه آبی روی صحنه می‌رود

حرف‌های دردناک بازیگری که چند سال پیش دچار عارضه مغزی شد | حاضرم در همین 78 سالگی هم کار کنم اما هیچ‌کس...

راه‌اندازی شعبه‌ای از پلیس آگاهی مختص کارآگاهان زن

نقد و بررسی «چشمان قلبی»: فیلمی رمانتیک، اما در ژانر ترسناک!

شماره جدید ماهنامه هنری «صحنه» منتشر شد

افتتاح 28 طرح در کنگاور همزمان با دهه فجر

«عشق که میگن چیه؟» روی صحنه مرکز تئاتر کانون می‌رود

81 طرح گردشگری در کرمانشاه در دست احداث است

ترانزیت ورودی از مرز باشماق مریوان 63 درصد افزایش یافت

250 نفر از نعمت آب آشامیدنی در روستا دوسر قروه بهره‌مند شدند

کشاورزی کردستان مزیت‌های بالایی در تامین امنیت غذایی دارد

تزانزیت کالا در مرز باشماق مریوان از مرز 2.3 میلیون تن عبور کرد

کردستان قطب تولید کشاورزی؛ افتتاح 1120پروژه کشاورزی در کشور

بی‌حرمتی رئیس جهاد کشاورزی کردستان به خبرنگاران

صادرات 171 میلیون دلاری محصولات کشاورزی کردستان به خارج‌

قول استاندار کرمانشاه در حمایت از طرح‌های اشتغال‌زای روستایی در پاوه

آماده‌باش نیروی شهرداری کرمانشاه برای بارش‌های پایان هفته

انتقاد رئیس مرکز تجارت جهانی ایران از ناهماهنگی دستگاههای دولتی

پنل‌های خورشیدی؛ کلید توسعه پایدار در اقتصاد انرژی کشور

تعطیلی ادارات استان قزوین پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات قزوین پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان قم پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات قم پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان کرمان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات کرمان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان گلستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات گرگان و استان گلستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

جنگ تعرفه‌ای ترامپ اقتصاد آمریکا را چقدر کوچک‌ خواهد کرد؟

امروز خط مقدم کشور اقتصاد است

سید حسن خمینی: یک عده بودند که می‌خواستند «ریاضی اسلامی» را هم تعبیه کنند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

تعطیلی ادارات استان مازندران پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات ساری و استان مازندران پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

سید حسن خمینی: همه مسئولین سر سفره مردم‌ نشسته‌اند و تحت‌ هر شرایطی بدهکار هستند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

بندر خشک سرمایه‌ گذاری بیشتر برای توسعه ترانزیت است

تعطیلی ادارات استان اصفهان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات اصفهان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان خوزستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات اهواز و استان خوزستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان همدان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات همدان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

سیدحسن خمینی: همه مسئولین سر سفره مردم‌ نشسته‌اند و تحت‌ هر شرایطی بدهکار هستند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات شیراز و استان فارس پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان لرستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات خرم آباد و استان لرستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟