عصر کرد

آخرين مطالب

آغاز عملیات اجرایی طرح گردشگری قشلاق- گریزه سیاسی

آغاز عملیات اجرایی طرح گردشگری قشلاق- گریزه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - آرش زره‌تن لهونی با ابراز خرسندی از آغاز اجرای این پروژه مهم گردشگری در غرب کشور، اظهار داشت: اجرای این پروژه، دغدغه مسئولان و اعضای شوراهای مختلف در دو دهه گذشته بوده و امروز شاهد آغاز عملیات آن هستیم. 
وی با اشاره به مصوبه سفر رهبر معظم انقلاب در سال 88 مبنی بر ساماندهی این مسیر و ایجاد یک مجموعه گردشگری در ورودی شهر سنندج، گفت: متاسفانه وضعیت ورودی شهر نسبت به 20 سال پیش بدتر شده و نیازمند ساماندهی جدی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گفته لهونی، این نقطه، ورودی کردستان و کرمانشاه و در مسیر کریدور شمال غرب به جنوب غرب کشور قرار دارد و اولین تصویری است که از شهر در ذهن مسافران شکل می‌گیرد.
وی با بیان اینکه شهر سنندج بین 2 رودخانه دره‌بیان و قشلاق احداث شده، اجرای این پروژه را نوعی بازآفرینی هویتی برای شهر دانست و افزود: تمام تلاش خود را برای اجرای این پروژه به کار گرفته‌ایم و با همکاری همه دستگاه‌ها از جمله شهرداری، آب منطقه‌ای و میراث فرهنگی، عزم جدی برای تحقق این مهم وجود دارد. 
استاندار کردستان همچنین از همکاری دستگاه‌های نظارتی در این زمینه قدردانی کرد.
لهونی اجرای این پروژه را علاوه بر ایجاد صدها فرصت شغلی، در حفظ محیط زیست و توسعه صنعت گردشگری نیز موثر دانست. 
وی با اشاره به رها شدن این مسیر 6 کیلومتری در گذشته، ابراز امیدواری کرد که کار با سرعت پیش برود و از مردم به ویژه ساکنین این محدوده درخواست همکاری و همیاری کرد.
وی با بیان اینکه این ظرفیت مورد نیاز استان بود، گفت: این مسیر 6 کیلومتری تا قبل از این رها شده بود امیدواریم کار با سرعت جلو برود در این راستا نیازمند همراهی مردم هستیم.
استاندار کردستان اضافه کرد:‌ از مردم به ویژه ساکنین این محدوده انتظار همکاری و همیاری داریم امیدواریم با همراهی مردم و تلاش اصحاب رسانه شاهد عملیاتی شدن این پروژه در مرکز استان باشیم.
وی با بیان اینکه در فاز اول لایروبی این 6 کیلومتر انجام می‌شود، گفت: در این مسیر چند بند سنگی که هزینه زیادی هم ندارد اجرا و نقاطی که نیاز به مرمت و بازسازی است انجام می‌‌گیرد.
زره‌تن‌لهونی تصریح کرد: این مسیر به یک دریاچه 6 کیلومتری تبدیل می‌شود تخصیص آب پروژه نیز داده شده و امیدواریم هرچه زودتر شاهد ورود بخش خصوصی هم باشیم.
وی از اختصاص پنج میلیارد تومان از حوزه معاونت عمرانی از محل اعتبارات اربعین خبر داد و گفت: 45 میلیارد تومان نیز از محل دیگری به پروژه اختصاص داده می‌شود.
استاندار کردستان عنوان کرد: در مجموع 50 میلیارد تومان برای شروع اجرای فاز اول این پروژه اختصاص می‌دهیم برای مراحل بعدی هم اگر بخش خصوصی ورود پیدا نکند تخصیص‌های دولتی به صورت مرحله‌ای اختصاص داده می‌شود.
وی افزود: این پروژه بستری برای تحقق توزیع عادلانه خدمات رفاهی و گردشگری است و می‌تواند نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی داشته باشد.
شهردار سنندج هم اظهار کرد: شورای اسلامی ششم و شهرداری برنامه ارتقای خدمات در مناطق مختلف و توسعه عادلانه آن را به ویزه در نواحی حاشیه و کمتر توسعه یافته در صدر برنامه‌ها قرار داده است. 
سید انور رشیدی به ظرفیت‌های ویزه گردشگری در کردستان و سنندج اشاره کرد و افزود: ایجاد بسترهای رشد و پذیرش بیشتر گردشگر داخلی و خارجی از جمله برنامه‌های مهم است.
وی ادامه داد: تسریع در خدمات و مسوولیت‌پذیری مسوولان بهترین راهکار امنیت اجتماعی است.
شهردار سنندج، شهرداری را نماد خدمات شهری برشمرد و گفت: خدمات انجام گرفته یک کار گروهی است و این طرح گل سرسبد حوزه گردشگری خواهد بود. 
شهردار سنندج از نخبگان، اساتید، فعالین پارک علم و فناوری و صاحب‌نظران دعوت کرد تا طرح‌های خود را برای اجرای هرچه بهتر و کیفی فازهای بعدی این پروژه ارائه کنند. وی افزود: اجرای این پروژه قطعا کمک خوبی به توسعه صنعت گردشگری در سنندج و کل استان خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/954673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

9 مسئله رشد اقتصاد دیجیتال

کارشناسی داوری بازی الهلال – پرسپولیس در آفتاب نو

نظر کارشناس داوری درباره‌ی صحنه های داوری

شادی عجیب و پر‌خطر کاسترو با هواداران بولونیا پس از گلزنی مقابل آتالانتا

گل دوم پاری سن ژرمن توسط بارکولا ؛ لومان 0-2 پاری‌سن‌ژرمن

سقوط فوتبال ایران و کاهش سهمیه آسیایی

صحبت های سعید مهری پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

گفت و گو با افشین پیروانی، سرپرست تیم پرسپولیس پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

واکنش عالی اسکروپسکی؛ آتالانتا 0-0 بولونی

فرصت‌سوزی دنیل مالدینی؛ آتالانتا 0-0 بولونیا

گل اول بولونیا توسط کاسترو ؛ آتالانتا 0-1 بولونیا

خلاصه بازی الهلال 4 - پرسپولیس 1

الهلال 15 هزار میلیارد گرانتر از پرسپولیس!

جدول لیگ نخبگان؛ استقلال هشتم،‌ پرسپولیس نهم!

کارشناس داوری: پنالتی پرسپولیس مقابل الهلال درست بود

سالم الدوساری بهترین بازیکن زمین شد

گل اول پاری سن ژرمن توسط دوئه؛ لومان 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

رئیس فدراسیون به عیادت هوادار مجروح پرسپولیس رفت‌

جعفری: پنالتی پرسپولیس درست بود

کارتال: واقع‌بین باشیم، همه می‌دانند الهلال چقدر تیم خوبی است

پنالتی از بلیهی، برای اعاده حیثیت پرسپولیس

سلیمانی: قضاوت مانینگ توانمندی او را نشان داد/ پنالتی پرسپولیس صحیح بود

کارشناسی داوری بازی الهلال – پرسپولیس در خبرورزشی

فعالیت معادن پوکه روستای طهمورث بیجار متوقف شد

در حراج سکه چهارشنبه 17 بهمن چه قیمتی پیشنهاد دهیم تا صاحب و برنده سکه باشیم؟

خرید و فروش طلای آنلاین وزیر اقتصاد را به دردسر انداخت

اقتصاد روستا‌ها به صورت ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

موقعیت گلزنی آل کثیر که در آفساید بود

آفساید بازهم مانع حسرت بیشتر سرخ‌ها شد؛ الهلال 4-0 پرسپولیس

گل اول پرسپولیس به الهلال توسط گئورگی گولسیانی در دقیقه 90

دورسون: یک بازی دیگر مقابل النصر داریم ، می توانیم در تهران و مقابل تماشاگران خودمان بازی کنیم

ناراحتی کنعانی‌زادگان در صحنه پنالتی پرسپولیس

دلداری دادن گولسیانی به کنعانی‌زادگان بعد از گل کردن پنالتی‌اش

سروش رفیعی تنها بازیکنی بود که به سمت هواداران پرسپولیس رفت و از آنها بابت حمایتشان از تیم تشکر کرد

وضعیت روبن نوس بازیکن الهلال در پایان بازی با پرسپولیس

جمشید شاه‌محمدی: واقعا انتظار دارید که استقلال و پرسپولیس بتوانند تیم‌هایی مثل الهلال را شکست بدهند؟

دو نیمه متفاوت برای پرسپولیس؛ شب‌تلخ سرخپوشان مقابل تیم پر ستاره عربستانی

رد درخواست جنجالی رئال: خبری از ارفاق نیست

عکس/ «سارا و نیکا و مهناز افشار» در پشت صحنه فیلم «قسم»؛ سال 1397

ضربه خطرناک خرید جدید پرسپولیس مقابل الهلال +فیلم

افتتاح و کلنگ‌زنی چندین پروژه ویژه دهه فجر در شهرستان مریوان

افتتاح مرکز پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و گرمخانه شهرداری سقز

گل سوم الهلال و تماشاگرانی به نام مدافعان پرسپولیس/ هنرنمایی آبی‌پوشان پیش چشم پسران تنبل کارتال +فیلم

قول استاندار کرمانشاه در حمایت طرح‌های اشتغالزای روستایی در پاوه

باید منتظر جهش تورمی باشیم؟ / هدف‌گذاری تورمی دولت چهاردهم، ایراد دارد؟

مهم‌ترین رسالت ما حذف موانع پیش روی بخش خصوصی است

توجه به جوانان در خوزستان مختص هفته جوان نباشد

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای این استان

زمین چمن مصنوعی روستای «سرا» در شهرستان سقز افتتاح شد