هوش مصنوعی و اقتصاد دانشبنیان نیازمند حمایت جدی هستند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله علیرضا اعرافی بعد از ظهر پنجشنبه در دیدار با معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک کشور بر اهمیت همکاری بخش خصوصی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد و گفت: بخش خصوصی میتواند نقش فعالتری ایفا کند و در زمینههای گوناگونی مانند عمران، صنعت، تولید، آب و فاضلاب، به رشد و پیشرفت کشور کمک کند.
مدیر حوزههای علمیه کشور بیان کرد: با وجود تحریمها و محدودیتهای اقتصادی، بخش خصوصی توانسته گامهای مهمی بردارد و حتی در فعالیتهای خیرخواهانه و مورد توجه عموم دستاوردهای مثبت و امیدبخشی ارائه دهد.
عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: یکی از حوزههایی که بخش خصوصی میتواند در آن مؤثرتر عمل کند، حوزه آب و فاضلاب است ضمن اینکه این حوزه به دلیل وابستگی به اعتبارات دولتی طی سالهای طولانی پیشرفتی نداشته است، اما مواردی وجود دارد که با ورود بخش خصوصی به میدان، مشکلات در زمان کوتاهتری برطرف شده و مردم از دغدغههای مرتبط با این حوزه رهایی یافتهاند.
امام جمعه قم تصریح کرد: هوش مصنوعی، اقتصاد دانشبنیان، فناوری و جامعه نخبگان کشور از دیگر حوزههای اساسی و راهبردی هستند که نباید تنها متکی به دولت باقی بمانند و برای تسریع در رشد و جلوگیری از عقبماندگی نسبت به رقبا، بخش خصوصی میتواند نقش پویاتری داشته باشد.
وی اضافه کرد: این حوزهها نیازمند سرمایهگذاری و حمایت جدی هستند و دولت میتواند در مقام یک پشتیبان عمل کند، اما سرمایهگذاری و پیشبرد طرحها باید از سوی بخش خصوصی انجام شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اذعان کرد: امروز بایستی حمایت مؤثری از جامعه نخبگان کشور انجام شود و با این وجود آنها تمایل بیشتری به ماندن در کشور خواهند داشت و به پیشنهادات خارجی پاسخ نخواهند داد ضمن اینکه زمانی که شرایط کاری مناسبی برای آنها فراهم باشد، نخبگان با جدیت برای اعتلای کشور تلاش خواهند کرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه بخش خصوصی میتواند نقشی محوری در حوزههای پیشرفته فناورانه ایفا کند بر اهمیت طرح آمایش نخبگانی مبتنی بر ظرفیتهای هر استان، شهرستان و منطقه تأکید کرد و آن را یکی از رسالتهای مهم معاونت علمی دانست.
آیت الله اعرافی یادآور شد: طرح آمایش نخبگانی میتواند به تحقق اهداف فناورانه، حمایت بهتر از جامعه نخبگان و حتی شناسایی استعدادهای آنها کمک شایانی کند.
عضو فقهای شورای نگهبان تقویت هوش مصنوعی در حوزههای علمیه را یکی از ضرورتها دانست و در ادامه بر همکاری معاونت توسعه اقتصاد دانشبنیان با اهداف و برنامههای حوزههای علمیه برای پیشبرد این عرصه تأکید کرد.
کد خبر 6356304
-
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴:۰۴
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/953540/