سازمان رفاهی فرهنگیان؛ طرح جدید روی میز اقتصاد آموزشو پرورش
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزشوپرورش گفت: در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است و یکی از پیشنهادهای اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است که در حال بررسی است. - اخبار اجتماعی -
مهدی نیکفر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش که چرا سازمان رفاهی معلمان با وجود تأکیدات فراوان تشکیل نمیشود؟ گفت: بر اساس زیرنظام منابع انسانی سند تحول بنیادین، آموزشوپرورش موظف به ایجاد سازمان خدمات رفاهی برای فرهنگیان شده است.
این موضوع در شورایعالی آموزشوپرورش و در جریان تدوین سند جامع سرمایه انسانی، بهویژه در بخش حفظ و ارتقای نیروی انسانی، مورد بحث قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است، افزود: یکی از پیشنهادهای اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. وزیر آموزشوپرورش نیز پس از آغاز به کار، موضوعات اقتصادی و رفاهی فرهنگیان را بهعنوان یکی از اولویتهای خود مطرح کرده است. در همین راستا، شورای کیفیتبخشی به برنامههای اقتصادی و رفاهی تشکیل شده است که با بهرهگیری از کمیتههای تخصصی، هیئتهای اندیشهورز، و صاحبنظران، مسائل مرتبط با این حوزه را بررسی میکند.
نارضایتی از اجرای نامناسب رتبهبندی معلمان باوجود بودجه کلان نیکفر بیان کرد: یکی از موضوعات مورد بحث در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزشوپرورش، امکان ایجاد سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. این پرسش مطرح است که اگر این سازمان تشکیل شود، آیا نیاز به تصویب مجلس خواهد داشت؟ پاسخ به این پرسش به نوع ساختاری بستگی دارد که برای این سازمان تعریف میشود.
چه اقدامانی در حوزه رفاه فرهنگیان انجام شده است؟
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه پس از انقلاب، اقدامات متعددی در حوزه رفاهیات فرهنگیان انجام داده است، عنوان کرد: از جمله این اقدامات میتوان به ایجاد باشگاههای فرهنگیان، مراکز آموزشی و رفاهی (خانه معلم)، درمانگاههای فرهنگیان، و صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد. با این حال، با توجه به گستردگی مسائل رفاهی فرهنگیان، این اقدامات نتوانستهاند بهطور کامل پاسخگوی نیازها باشند و چالشهای انباشتهای در این حوزه وجود دارد.
وی تصریح کرد: یکی از مسائل کلیدی، چگونگی همافزایی منابع موجود و ایجاد ساختاری است که بتواند بیشترین خدمات رفاهی را به فرهنگیان ارائه دهد. در این راستا، باید مشخص شود که آیا سازمان خدمات رفاهی به شکل غیردولتی و عمومی تشکیل شود یا بهصورت خصوصی. این موضوع همچنان در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزشوپرورش در حال بررسی است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: تشکیل این سازمان میتواند گامی مهم در رفع چالشهای رفاهی فرهنگیان و بهبود وضعیت معیشتی آنان باشد. اما موفقیت این طرح به تصمیمگیریهای دقیق درباره ساختار، نوع مدیریت، و تأمین منابع آن بستگی دارد.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵:۵۴
-
۶ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/952583/