فعالیت 43 تخت آیپیدی در مراکز درمانی کرمانشاه
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه، گفت: 43 تخت آیپیدی ویژه توریسم سلامت در مراکز درمانی استان کرمانشاه فعال است و 11 مرکز درمانی نیز آماده پذیرش این بیماران هستند. - اخبار استانها -
علیرضا مرادی بیستونی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: استان کرمانشاه به واسطههای مختلف از جمله کریدور شمال غرب به جنوب غربی، کریدور شرق و غرب و بالعکس، مسیر عتبات عالیات، وجود جاذبههای متعدد تاریخی، تنوع فرهنگ اقوام و سنن مختلف، جاذبههای طبیعی مختلفی، خوراک و غذا، تنوع آب و هوایی و معماری یک ظرفیت خیلی قوی در حوزه گردشگری دارد.
وی عنوان کرد: در حوزه گردشگری نیز قدیمیترین نقش برجستهها، بزرگترین کتیبه دنیا، پنجمین دیواره صخرهای جهان یعنی دیواره بیستون، آثار متعدد دوره اشکانی، تنها مجسمه مربوط به دوره سلوکی یعنی مجسمه هرکول و جاذبههای تاریخی مربوط به دوران خسروپرویز در این استان وجود دارد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت ارتباط استان کرمانشاه با کشور عراق، گفت: سرمایهگذاریهایی در زمینه گردشگری انجام شده و در زمینه هتلها 4000 تخت در استان وجود دارد و در بخش تأسیسات گردشگری واحدهای پذیرایی داریم که آماده خدماتدهی به مسافران هستند.
مرادی بیستونی با اشاره به ظرفیت هممرزی استان کرمانشاه با عراق گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان کرمانشاه موضوع توریسم درمانی یکی از فرصتهای پیش رو استان کرمانشاه است که برای بهرهگیری بهتر از آن باید زیرساختها فراهم شود.
وی با بیان اینکه مسیر تردد گردشگران عراقی و اقلیم کردستان عراق باید از راههای مختلف تسهیل و تأمین شود افزود: در گذشته روزانه یا هفتگی یک اتوبوس از پایانه کرمانشاه به سمت شهرهای عراق حرکت میکرد که در حال پیگیری برای آغاز فعالیت این ناوگان در این مسیر هستیم.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به تلاش برای برقراری پرواز کرمانشاه به نجف و بالعکس عنوان کرد: خودروهای عراقی برای ورود از اقلیم عراق به ایران به صورت یک ماهه باید هزینه بالایی را پرداخت کنند و درخواست دادهایم که این موضوع تسهیل شود که امکان تردد این افراد فراهم شود.
مرادی بیستونی با بیان اینکه 43 تخت IPD در استان کرمانشاه وجود دارد گفت: 11 بیمارستان برای خدمترسانی به گردشگران سلامت در استان کرمانشاه تجهیز شدهاند که برخی دارای اقامتگاههایی برای همراهان بیمار هستند و بیش از 20 دفتر مسافرتی مجوز فعالیت در حوزه توریسم سلامت را دارند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه گردشگری میراث فرهنگی به تنهایی نمیتواند زیرساختهایی همچون پارکینگها را فراهم کند عنوان کرد: در طاقبستان طرحی با عنوان طرح جامع طاقبستان طراحی شد و 1000 هکتار جانماییهای مختلف انجام و 68 پروژه در دستور کار قرار گرفت که یک مورد توسعه محدوده طاقبستان و حذف برخی الحاقات بود که بخشی انجام شد اما بخش دیگر بنا بر دلایلی دچار تعلل شد و متوقف شد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به ضرورت ایجاد پارکینگهایی در بافتهای سطح شهر کرمانشاه با همراهی شهرداری گفت: در محوطه طاقبستان در ایام نوروز با همراهی شهرداری محوطهای به پارکینگ اختصاص داده میشود، اما این یک راهکار موقت است.
مرادی بیستونی از اجرای طرح استقرار کیوسکهای اطلاع رسانی و راهنما در ورودیهای شهر خبرداد.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶:۵۶
-
۲ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/952017/