برپایی نمایشگاه عرضه کالا در کردستان با نظارت جدی همراه باشد
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان ازهاری صبح دوشنبه در کارگروه ستاد تنظیم بازار کردستان اظهار کرد: در ماههای پایان سال قرار داریم و انتظار میرود حساسیت لازم بر نظارت بازار وجود داشته باشد و برگزاری چنین جلساتی نیز برای مسئولان مهم باشد.
وی با بیان اینکه کارگروه تنظیم بازار از کارگروههای مهم استان است که بر زندگی مردم نقش مستقیمی دارد، افزود: وظیفه ما برنامهریزی برای به حداقل رساندن مشکلات است.
وی تصریح کرد: محاسبه نرخ تورم به صورت ماهانه یک کار تخصصی است که توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام میشود و شاهد روند کاهشی نرخ تورم استان بودهایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: در آبان ماه نرخ تورم استان 4.3 درصد بود که 1.7 درصد کاهش داشته است و این بیانگر نظارت خوبی است که صورت میگیرد و باید استمرار یابد.
ازهاری با بیان اینکه باید در کنار اعلام نرخهای کاهشی تورم تحلیلهای لازم برای بررسی نقاط ضعف و قوت و دلایل کاهش و یا افزایش تورم نیز انجام شود، افزود: در حوزه خوراکی، بازار، مسکن و غیره باید این جلسات برگزار و نظارتها تشدید یابد.
گلایه مندی معاون استاندار کردستان از نحوه برپایی نمایشگاههای عرضه کالا
وی با اشاره به برپایی نمایشگاههای عرضه کالا بیان کرد: از نحوه برپایی نمایشگاه در استان گلهمند هستم چرا که در شأن مردم نیست و همه ادارات و متولیان در این زمینه مقصر هستند.
وی تصریح کرد: هدف از برپایی نمایشگاه این است که کالای عرضه شده به مردم تفاوت محسوسی با بازار داشته باشد و کیفیت محصولات عرضه شده در نمایشگاه باید توسط مرجعی تأیید شود و انتظارات مردم پاسخ داده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: فضای نمایشگاه نیز مناسب برپایی نمایشگاه نیست و باید پارکینگ و سالن نمایشگاه فضاسازی و مشکلات رفع شود تا نمایشگاهی در شأن مردم نجیب سنندج داشته باشیم.
ازهاری اضافه کرد: هدف از برپایی نمایشگاه ایجاد رقیب برای اصناف و بازاریان نیست اما نظارت باید جدی باشد و افزایش قیمت و کیفیت کالا مورد رصد قرار گیرد.
وی گفت: در ایام پایانی سال در صورتی باید نمایشگاه عرضه محصولات برپا شود که کیفیت کالا، قیمت مناسب و بهداشت لازم مورد توجه باشد.
تشکیل کارگروه بررسی مسائل بازاریان در کردستان
وی خاطرنشان کرد: کارگروهی برای بررسی مسائل و مشکلات بازاریان تشکیل شده است تا مشکلات به صورت کارشناسی بررسی و دغدغه این صنف هم رصد شود.
ازهاری توجه به برچسب تاریخ تولید و انقضا، قیمت مصرف کننده روی اجناس را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: مردم باید در جریان این موارد باشند تا با اطمینان خاطر خرید کنند.
وی با اشاره به درخواست اتحادیه قالیبافان در پرداخت تسهیلات گفت: بانک کشاورزی تسهیلاتی برای این افراد در نظر بگیرد تا نیازمندی بافندگان فرش تأمین و به 90 هزار بافنده استان کمک لازم انجام شود.
وی اضافه کرد: برپایی نمایشگاه تخصصی صنایع دستی به ویژه برای بافندگان داخل استان برپا شود تا کمکی به بافندگان فرض استان باشد.
کد خبر 6352419
-
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴:۲۰
-
۱۱ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/951319/