صدرا نشینان صاحب سینما شدند/ ظرفیت سینما به 9111 صندلی رسید
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - - حسینعلی امیری استاندار فارس در این مراسم ضمن بیان لزوم توسعه مراکز فرهنگی در فارس به کمبودهای این مراکز در شهر جدید صدرا اشاره کرد و گفت: با همت مسئولین و خیرین باید درصدد افزایش این گونه مراکز باشیم.
او افزود: نباید به جای خدا داوری کنیم و با مشاهده تغییرها و تفاوتها طی نیم قرن اخیر متوجه تحولات در کشور باشیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امیری ضمن تاکید بر نگاه به اصول و عقاید از منظر علمی تصریح کرد: فارس و شیراز ظرفیتهای بی نظیری در حوزههای مختلف فرهنگی و علمی دارد که این افراد نیز بایسته است از منظر علم به اصول بنگرند.
استاندار فارس ادامه داد: فناوری جدید، تکنولوژی نو و هوش مصنوعی ابزار کار در دیگر کشورهاست و ما نیز برای آن که از دنیا عقب نمانیم باید همگام با تحولات پیش برویم.
امیری با اشاره به صفت علیم بودن خدا بیان کرد: نمیتوان خلاف قانون طبیعت و قانون خداوند حرکت کرد و توقع داشت به توسعه و پیشرفت برسیم.
ضرورت فعال بودن در زمینههای مختلف
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری نیز با اشاره به سوره یوسف و داستان یعقوب بر ضرورت فعال بودن در زمینههای مختلف تاکید کرد و گفت: همان گونه که دکتر خشنود تنها به امور و فعالیتهای درمانی بسنده نکرده دیگر افراد نیز باید از درهای خیر مختلفی وارد شوند.
آیتالله سید علیاصغر دستغیب الگوی این مطلب را حضرت علی (ع) عنوان کرد و افزود: ایشان بعد از حضرت محمد (ص) و خلافت ابوبکر از پای ننشستند و در رد شبهات، مباحث قضایی، علمی، اجتماعی و حتی در حوزه باغداری، درختکاری و حفر قنات نیز فعالیت بسیار کردند.
او خطاب به مدیران گفت: مسئولان و مدیرانی که تودیع میشوند نباید دست از فعالیت بکشند و با مغتنم شمردن فرصتها فعالیت کنند.
مردم نیازمند فرهنگ هستند و نمیتوان ضرورت آن را منکر شد
محمدرضا خشنود موسس این مجموعه فرهنگی نیز با اشاره به این که شهر جدید صدرا دچار چالشهای بسیاری است گفت: آن چه مردم این شهر از آن بی بهره بودند و وجود آن به شدت احساس میشد مجموعهای کامل برای ارائه انواع خدمات هنری، فرهنگی، علمی، پژوهشی و … بود لذا بر آن شدم که مجموعهای کامل را تأسیس کنم.
رییس بیمارستانام آر آی با بیان این که افراد بسیاری در این راه مشوق و حامی من بودند از احداث فاز دو تکمیلی این مجموعه با حدود 7000 متر زیر بنا، چهار کتابخانه تخصصی، مرکز پژوهش و آموزش خبر داد.
او در خصوص هدف خود از ورود به توسعه زیرساختهای فرهنگی هنری بیان کرد: مردم ما نیازمند فرهنگ هستند و نمیتوان ضرورت آن را در زندگی منکر شد.
موسس مرکز فرهنگی هنری صدرا افزود: مردم ما به دنبال هنر و ادبیات هستند و باید فضا را برای استفاده آنها مهیا کرد.
خشنود با اشاره به این که در حوزه مدرسه سازی نیز فعالیتهایی داشته و در حال حاضر ضرورت توسعه زیرساختهای هنری و فرهنگی را احساس کرده است افزود: هدفم از ساخت این مجموعه آموزش و افزایش نشاط مردم بود.
او ادامه داد: معتقدم توسعه زیرساختهای فرهنگی هنری به کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش نشاط منجر میشود.
رئیس بیمارستانام آر آی در پایان تاکید کرد: اجتماع سالم نیازمند فرهنگ سالم است و برای فرهنگ سالم باید بسترهای آن را مهیا کرد.
خشنود از همکاران خود در بیمارستانام آر آی و جامعه پزشکی، دکتر هاشمی ریاست دانشکده علوم پزشکی، دکتر انصاری لاری استاندار اسبق و کورش کمالی سروستانی برای یاری در ساخت و راه اندازی این مجموعه فرهنگی تشکر کرد.
این اتفاق پاسخی به نیاز ملی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی است
هادی خانیکی، کارشناس رسانه و معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی نیز احداث این مجموعه را اقدامی مهم خواند و گفت: این اتفاق پاسخی است به یک نیاز ملی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی.
او با بیان این که نهاد علم، درمان و نهاد آموزش که هدفشان کار علمی و توسعه است با گسست مواجه است افزود: هر کاری برای پر کردن این گسست مهم و بجاست.
خانیکی با اشاره به پیشینه قوی شیراز در فرهنگ و تمدن بیان کرد: بی شک نمیتوان ایران را بدون این پیشینه تصور کرد و برای نگه داشت آن از هیچ تلاشی نباید فروگذار بود.
سرانه صندلی سینما به 9100 صندلی رسید
مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس نیز با بیان این که خیرین در حوزه فرهنگ و هنر انگشت شمارند، دکتر خشنود را پیشتاز این عرصه خواند و افزود: به حمد الهی با افتتاح این مرکز فرهنگی تعداد سالنهای سینما به 39 سالن رسید.
حمیدرضا قانعی ضمن تاکید بر رشد زیرساختها به همت بخش خصوصی گفت: با افتتاح سینما در شهرستانهای لار، فسا، زرقان و شیراز سرانه صندلی به 9100 صندلی رسید و در حال حاضر تنها سه شهرستان بالای صد هزار نفر در فارس سینما ندارد.
هرکس در مسیر خیر قدم بگذارد برنده است
عبدالقادر فقیهی، خیر مدرسه ساز استان فارس نیز بیان کرد: هرکس در مسیر خیر قدم بگذارد برنده است این مجتمع تنها یک سازه فیزیکی نیست ارادهای است برای خدمت به جامعه که پشت آن بینش عمیق به نیازهای جامعه نهفته است و باعث رشد افراد و بهره مندی و آموزش شده و ضمن ارتقا به زندگی مردم در دل نسل نو امید را شکوفا میکند.
سینما یک مقوله اجتماعی و زمینه گفتوگو، وفاق، اتحاد و نشاط و شادی
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد و مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد و امور استانها و مجلس سازمان سینمایی و سمعی و بصری نیز بر آسیب شناسی و ضرورت مردمی سازی و حضور و مشارکت در همه عرصهها تاکید کرد و گفت: این مجموعه یک نمونه عملی از همه این موارد است.
محمدرضا سوقندی، سینما را سوای سالن نمایش، هنر، صنعت و رسانه خواند و گفت: سینما یک مقوله اجتماعی و زمینه گفتوگو، وفاق، اتحاد و نشاط و شادی است فضایی برای دیده شدن و شنیده شدن نسل هاست.
او با بیان این که ما زمینههای طبیعی دیده شدن و شنیده شدن نسلها را فراهم نکردیم افزود: وقتی عرصه نمایش استعدادها محدود باشد شاهد اتفاقات تلخ خواهیم بود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد با گلایه از این که در فارس تنها ده شهرستان سالن سینما دارد و 27 شهر فاقد سینماست بر ضروت توسعه چنین مراکزی تاکید کرد و از استاندار فارس خواست در کنار مسکن ملی و مجتمعهای اقتصادی، پیوست فرهنگ و سینما و هنر را در سیاست گذاری استان بگنجاند.
سوقندی افزود: امید است در پایان دولت در فارس شهر بدون سینما وجود نداشته باشد و ضمن تسهیلگری از ظرفیتها استفاده کنیم.
این اقدامات سرمایه ارزشمند جامعه است
ضیا هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دکتر عارف معاون رییس جمهور نیز بیان کرد: امثال دکتر خشنود و بانیان خیر مظهر سرمایه گذاری معنویاند و این اقدامات سرمایه ارزشمند جامعه است که باید به آن افتخار کنیم.
او افزود: اگر رییس جمهور به وفاق تاکید دارند برای این است که هر ایرانی با هر رویکردی با افتخارات ایران زمین شریک است و در دولت چهاردهم، ایرانی بهتر بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست.
هاشمی با بیان این که در حوزههای بسیاری مشکلات وجود دارد گفت:، اما با این وجود ظرفیتهای بسیاری برای فایق آمدن بر مشکلات هست و برای حل مسئله باید بنا را بر تعامل بگذاریم.
در پایان این مراسم لوح تقدیر از جانب وزارت فرهنگ و ارشاد به دکتر خشنودی اهدا شد.
پردیس سینمایی و مجتمع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و هنری صدرا به مساحت 9000 مترمربع احداث شده و پردیس سینمایی آن با دو سالن سام و راد پذیرای شهروندان است.
سالن سینمایی سام با زیربنای 700 مترمربع و گنجایش حدود 400 مخاطب دارای امکانات مجهز صوت و تصویر و مبلمان و دارای بزرگترین پرده نمایش در جنوب کشور است که علاوه بر پخش فیلم قابلیت اجرای تئاتر و کنسرت نیز داراست. سالن راد نیز با متراژ 300 متر مربعی و گنجایش حدود 160 مخاطب آماده ارائه خدمات است. این مجموعه علاوه بر سالن سینما، دارای کتابخانه، کافی شاپ، سالن تخصصی همایش و سخنرانی، گالری، رستوران، سوییتهای اقامتی و … است.
-
چهارشنبه ۲۶ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲:۰۵
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/948833/