عصر کرد

آخرين مطالب

آغاز تعمیرات اساسی واحد 320 مگاواتی نیروگاه بیستون اقتصادی

آغاز تعمیرات اساسی واحد 320 مگاواتی نیروگاه بیستون
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سرپرست نیروگاه حرارتی بیستون، از خارج شدن واحد دو این نیروگاه، به منظور انجام تعمیرات اساسی برای کسب آمادگی تولید برق برای پیک تابستان 1404 خبر داد. - اخبار استانها -
امیر براندیشه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ، اظهار کرد: با خارج شدن واحد دو این نیروگاه، اهم فعالیت‌های تعمیراتی برنامه‌ریزی شده در 16 گروه تعمیراتی شامل بیش از 27000 فعالیت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به مهمترین اقدامات در راستای تعمیرات ابن واحد عنوان کرد: تعمیرات اساسی توربین و ژنراتور، سرویس سیستم کنترل توربین، سرویس و تعمیرات والوهای توربین، تعمیرات هیترهای فشار قوی و فشار ضعیف، قلیاشویی و اسید شویی بویلر، تعمیرات در حوزه تأسیسات جانبی، تعویض پکینگ‌های برج خنک کن، سرویس و تعمیرات پمپ، فن و موتورهای 6 کیلو ولت از قبیل C.W.Pumpها، فیدپمپ‌ها، اکستراکشن پمپ‌ها، F.D.Fanها و G.R.Fan، سرویس‌ پمپ، فن و موتورهای 380 ولت، تعمیرات اساسی ژانگستروم‌ها، بویلر و سطوح حرارتی، سرویس تجهیزات بویلر، رفع نشتی از بدنه بویلر، کانال خروجی دود و هدرباکس، تعویض لوله‌های واتروال، ری‌هیت، سوپرهیت، نیپل، سرویس سیستم‌های الکتریکی 6 کیلوولت و 380‌ولت، سرویس تجهیزات ابزار دقیق در سه حوزه دیجیتال، آنالوگ و فاین مکانیک، سرویس ترانسفورماتورها شامل ترانس‌های‌ اصلی، یونیت، تحریک، راه انداز و کمکی، تعویض و تعمیر والوهای حوزه سیکل و بویلر، انجام رنگ و پوشش تجهیزات و لاین‌ها، تعویض عایق‌ها و تعویض و ترمیم لاین‌های پرفشار از مهمترین این اقدامات است. 
سرپرست نیروگاه حرارتی بیستون افزود: برنامه تعمیرات اساسی واحد دو بخار 90 روزه پیش‌بینی شده است و با توکل به خداوند بزرگ و تلاش شبانه‌روی کارکنان پر توان نیروگاه، مصمم‌ هستیم در کوتاهترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت تعمیرات اساسی را انجام و این واحد 320 مگاواتی را به چرخه تولید بازگردانیم. 
براندیشه گفت: نیروگاه حرارتی بیستون دارای دو واحد 320 مگاوتی است که در کیلومتر 20 جاده کرمانشاه به همدان واقع شده است و نقش بسزائی در پایداری شبکه برق غرب کشور، به عهده دارد.
افزایش 20 درصدی تولید برق در نیروگاه بیستون
وی افزود: در آذر ماه امسال، بیش از 401 میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه حرارتی بیستون تولید شده است که از این مقدار 367 میلیون و 939 هزار کیلووات ساعت به صورت خالص به شبکه سراسری تزریق شده و نسبت به آبان ماه سال جاری در حدود 25 درصد رشد را تجربه کرده است.
سرپرست نیروگاه حرارتی بیستون گفت: در 9 ماه گذشته از سال 1403 تولید در نیروگاه بیستون از رشد بیش از 20 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار شده و با تلاش شبانه‌روزی کارکنان با همت این نیروگاه، توانستیم در این مدت، سه میلیارد و 195 میلیون و 500 هزار کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی تولید کنیم.
براندیشه وضعیت تولید در نیروگاه بیستون از حیث آمادگی تولید برق را مطلوب اعلام کرد و گفت: هیچ محدودیتی در این خصوص وجود ندارد و از مردم استان درخواست داریم به پویش دو درجه کمتر بپیوندند زیرا این پویش تا کنون توانسته است 8500 مگاوات صرفه‌جویی حاصل کند و این پیام آغازی برای تحول در مصرف کشور است.
وی افزود: نیروگاه بیستون دارای دو واحد 320 مگاواتی است که در کیلومتر 20 جاده کرمانشاه به همدان قرار داشته و نقش بسزایی در پایداری شبکه سراسری برق غرب کشور بر عهده دارد.
انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/946583/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

«حلقه گسترنده» در کتابفروشی‌ها؛ پاسخ‌های فیلسوف استرالیایی به سوالات فلسفه اخلاق

نسخه کواچ برای بازگرداندن دورتموند به اوج

عبور الهلال از مرز 300 در شب کابوس‌وار پرسپولیس

شعار علیه مدافعی که به پرسپولیس پنالتی داد!

سفیر ترکیه: «کارتال» متخصص بالا آوردن تیم‌ها از رده‌های پایین است

رئال و بارسا روی شمشیر دولبه

اشتباه داور رئال نابخشودنی بود

جدایی مربی گلر‌های مس رفسنجان

ثبت یک رکورد فاجعه بار برای پرسپولیس!

صدور حکم ریاست غلامرضا نوروزی برای ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی

مارکوپولوی پرتغالی فوتبال جهان!

پرونده فساد در فوتبال به دادسرا برگشت

تکلیف شکایت الشرطه از سهرابیان مشخص شد

«بن‌بست» در تماشاخانه صحنه آبی روی صحنه می‌رود

حرف‌های دردناک بازیگری که چند سال پیش دچار عارضه مغزی شد | حاضرم در همین 78 سالگی هم کار کنم اما هیچ‌کس...

راه‌اندازی شعبه‌ای از پلیس آگاهی مختص کارآگاهان زن

نقد و بررسی «چشمان قلبی»: فیلمی رمانتیک، اما در ژانر ترسناک!

شماره جدید ماهنامه هنری «صحنه» منتشر شد

افتتاح 28 طرح در کنگاور همزمان با دهه فجر

«عشق که میگن چیه؟» روی صحنه مرکز تئاتر کانون می‌رود

81 طرح گردشگری در کرمانشاه در دست احداث است

ترانزیت ورودی از مرز باشماق مریوان 63 درصد افزایش یافت

250 نفر از نعمت آب آشامیدنی در روستا دوسر قروه بهره‌مند شدند

کشاورزی کردستان مزیت‌های بالایی در تامین امنیت غذایی دارد

تزانزیت کالا در مرز باشماق مریوان از مرز 2.3 میلیون تن عبور کرد

کردستان قطب تولید کشاورزی؛ افتتاح 1120پروژه کشاورزی در کشور

بی‌حرمتی رئیس جهاد کشاورزی کردستان به خبرنگاران

صادرات 171 میلیون دلاری محصولات کشاورزی کردستان به خارج‌

قول استاندار کرمانشاه در حمایت از طرح‌های اشتغال‌زای روستایی در پاوه

آماده‌باش نیروی شهرداری کرمانشاه برای بارش‌های پایان هفته

انتقاد رئیس مرکز تجارت جهانی ایران از ناهماهنگی دستگاههای دولتی

پنل‌های خورشیدی؛ کلید توسعه پایدار در اقتصاد انرژی کشور

تعطیلی ادارات استان قزوین پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات قزوین پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان قم پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات قم پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان کرمان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات کرمان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان گلستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات گرگان و استان گلستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

جنگ تعرفه‌ای ترامپ اقتصاد آمریکا را چقدر کوچک‌ خواهد کرد؟

امروز خط مقدم کشور اقتصاد است

سید حسن خمینی: یک عده بودند که می‌خواستند «ریاضی اسلامی» را هم تعبیه کنند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

تعطیلی ادارات استان مازندران پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات ساری و استان مازندران پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

سید حسن خمینی: همه مسئولین سر سفره مردم‌ نشسته‌اند و تحت‌ هر شرایطی بدهکار هستند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

بندر خشک سرمایه‌ گذاری بیشتر برای توسعه ترانزیت است

تعطیلی ادارات استان اصفهان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات اصفهان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان خوزستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات اهواز و استان خوزستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان همدان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات همدان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

سیدحسن خمینی: همه مسئولین سر سفره مردم‌ نشسته‌اند و تحت‌ هر شرایطی بدهکار هستند/ مردم «دهک» نیستند، انسان هستند

تعطیلی ادارات استان فارس پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات شیراز و استان فارس پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

تعطیلی ادارات استان لرستان پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات خرم آباد و استان لرستان پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟