استاندار: ارتقاء کیفیت نان در کرمانشاه را دنبال خواهم کرد
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، بامداد امروز(چارشنبه، 19 دی) از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد و ضمن بررسی کیفیت نان و ساعت فعالیت این واحدها، در گفت و گو با متصدیان این واحدها در جریان مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار کرمانشاه همچنین در گفت و گو با مردم، نظر آنان درباره نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در خبازیها را جویا شد.
حبیبی در حاشیه این بازدید گفت: موضوع نان و کیفیت آن از مطالبات مردم است و امروز بازدیدی از تعدادی از نانواییهای سطح شهر داشتم تا هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع فعالیت نانواییها را بررسی کنم.
وی افزود: مردم انتظار دارند هم نان با کیفیت بهتری به دستشان برسد و هم خبازیها صبحها زودتر فعالیت خود را شروع کنند که این مسائل را بررسی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی هم حاصل شود.
حبیبی ادامه داد: برخی خبازیها هم درخواست داشتند سهیمه آرد بیشتری در اختیارشان قرار گیرد که این موضوع را نیز از طریق دستگاههای مربوطه پیگیری خواهم کرد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش افرادی که در نانواییها کار می کنند، عنوان کرد: این امر میتواند به ارتقاء کیفیت نان پخت شده در نانواییها کمک بسیاری کند.
وی گفت: پیگیری خواهیم کرد تا هم مشکلات خبازیها مرتفع شود و هم نان با کیفیت بالاتری و در زمان مناسبی به دست مردم برسد تا موجب رضایتمندی آنان شود.
حدود 1100 واحد خبازی در کرمانشاه در حال فعالیت هستند.
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱:۵۳
-
۱ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/945256/