عصر کرد

آخرين مطالب

فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی/ چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده سیاسی

فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی/ چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده
  بزرگنمايي:

عصر کرد - همانطور که به آینده نگاه می‌کنیم، واضح است که هوش مصنوعی آماده تبدیل شدن به یک GPT در حال تغییر جهان است. هوش مصنوعی وعده می‌دهد که نوآوری و بهره وری را در هر بخش از اقتصاد افزایش دهد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز سال جدید، از رئیس جمهور جدید در کاخ سفید و همچنین فرصتی طلایی برای فناوری و رقابت اقتصادی آمریکا استقبال خواهیم کرد.
از زمان اختراع الکتریسیته، ایالات متحده امروز این فرصت را نداشت که از فناوری جدید برای تقویت اقتصاد کشور استفاده کند. از بسیاری جهات، هوش مصنوعی الکتریسیته عصر ما است و چهار سال آینده می‌تواند پایه‌ای برای موفقیت اقتصادی آمریکا در ربع قرن آینده ایجاد کند.
در مایکروسافت، ما چشم انداز سه بخشی را برای موفقیت فناوری آمریکا می‌بینیم. این بار پیشرفت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در فناوری و زیرساخت‌های هوش مصنوعی پیشرو در جهان آغاز می‌شود. دوم، این کشور باید از برنامه‌های مهارتی حمایت کند که امکان پذیرش گسترده هوش مصنوعی و افزایش فرصت‌های شغلی را در سراسر اقتصاد فراهم می‌کند. در نهایت، ایالات متحده باید بر صادرات هوش مصنوعی آمریکایی به متحدان و دوستان خود تمرکز کند، اقتصاد داخلی خود را تقویت کند و اطمینان حاصل کند که سایر کشور‌ها از پیشرفت‌های هوش مصنوعی بهره‌مند می‌شوند.
این کشور فرصتی منحصر‌به‌فرد برای دنبال کردن این چشم انداز و ایجاد ایده‌های اساسی تعیین شده برای سیاست هوش مصنوعی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ دارد. دستیابی به این چشم انداز مستلزم مشارکتی است که رهبران دولت، بخش خصوصی و موسسات آموزشی و غیرانتفاعی کشور را متحد کند. در مایکروسافت، ما برای شرکت در این سفر هیجان‌زده هستیم.
فناوری به عنوان پایه‌ای برای رشد اقتصادی
از اواسط دهه 1700، جهان شاهد جهش‌های بزرگی از طریق انقلاب‌های صنعتی بزرگ بوده است که هر کدام از آنها توسط فناوری پیشگامانه هدایت می‌شوند. موتور بخار اولین انقلاب صنعتی جهان را در بریتانیا شعله ور کرد و رشد اقتصادی را از طریق پیشرفت‌های بعدی و سریع در صنعت آهن تشدید کرد.
انقلاب صنعتی دوم که در اواخر دهه 1800 آغاز شد، ایالات متحده را به رهبری اقتصاد جهانی رساند. آمریکایی‌ها به طور منحصر به فردی از قدرت برق در سراسر اقتصاد استفاده کردند، از جمله با تغییر ماشین ابزار برای ساختن بزرگترین اقتصاد مبتنی بر تولید در جهان.
سومین انقلاب صنعتی در نیمه دوم دهه 1900 به وجود آمد که توسط تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار تقویت شد. بار دیگر، ایالات متحده جهان را در این دوره فناوری جدید رهبری کرد و شرکت‌های جدیدی از جمله خود مایکروسافت را به وجود آورد که پنجاهمین سالگرد خود را در آوریل امسال جشن خواهند گرفت.
هر یک از این دوره‌ها با چیزی مشخص شد که اقتصاددانان آن را فناوری همه منظوره یا GPT می‌نامند. برخلاف محصولات تک منظوره، GPT‌ها نوآوری و بهره وری را در سراسر اقتصاد افزایش می‌دهند. آهن‌کاری، برق، ماشین‌ابزار، تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار همگی جزو تاثیرگذارترین GPT‌های تاریخ هستند.
فناوری و زیرساخت هوش مصنوعی پیشرو در جهان
همانطور که به آینده نگاه می‌کنیم، واضح است که هوش مصنوعی آماده تبدیل شدن به یک GPT در حال تغییر جهان است. هوش مصنوعی وعده می‌دهد که نوآوری و بهره وری را در هر بخش از اقتصاد افزایش دهد. ایالات متحده آماده است تا در خط مقدم این موج فناوری جدید قرار گیرد، به خصوص اگر قدرت خود را دو چندان کند و به طور مؤثر در سطح بین المللی شریک شود.
قدرت تکنولوژیک آمریکا همیشه در بخش خصوصی ریشه دارد. امروزه، ایالات متحده به لطف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و نوآوری‌های شرکت‌های آمریکایی در هر اندازه، از استارت‌آپ‌های پویا تا شرکت‌های با سابقه، در رقابت جهانی هوش مصنوعی پیشرو است. در مایکروسافت، ما این را از طریق مشارکت خود با OpenAI، از شرکت‌های در حال رشدی مانند Anthropic و xAI، و پلتفرم‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری مجهز به هوش مصنوعی خودمان مشاهده کرده‌ایم. در سرتاسر کشور، نسل جدیدی از شرکت‌های هوش مصنوعی در حال ظهور هستند که هر کدام از پیشرفت‌های سریع در مدل‌ها و تراشه‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند و اکنون از واحد‌های پردازش گرافیکی (GPU) به شتاب‌دهنده‌های هوش مصنوعی با تانسور می‌روند؛ و در سرتاسر اقتصاد، برنامه‌های نرم افزاری در حال طراحی مجدد هستند تا به عنوان برنامه‌های کاربردی مجهز به هوش مصنوعی عمل کنند.
هیچ‌یک از این پیشرفت‌ها بدون مشارکت‌های جدید مبتنی بر سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی در مقیاس بزرگ که به عنوان پایه اساسی نوآوری و استفاده از هوش مصنوعی است، امکان‌پذیر نخواهد بود. در سال مالی 2025، مایکروسافت در مسیر سرمایه گذاری تقریبا 80 میلیارد دلاری برای ساخت مراکز داده مجهز به هوش مصنوعی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی و استقرار هوش مصنوعی و برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ابر در سراسر جهان است. بیش از نیمی از کل این سرمایه گذاری در ایالات متحده خواهد بود که نشان دهنده تعهد ما به این کشور و اعتماد ما به اقتصاد آمریکا است.
با این حال، موفقیت ما به یک اکوسیستم فناوری گسترده و رقابتی بستگی دارد که بیشتر آن مبتنی بر توسعه منبع باز است. این شامل رقبای قدیمی ما، تامین‌کنندگان تراشه، شرکت‌های برنامه‌های کاربردی، یکپارچه‌کننده‌های سیستم، ارائه‌دهندگان خدمات و میلیون‌ها توسعه‌دهنده نرم‌افزار است که از محصولات ما برای ایجاد راه‌حل‌های سفارشی‌سازی شده برای مشتریان ما استفاده می‌کنند. دیتاسنتر‌های عظیمی که همه اینها را ممکن می‌سازد، توسط شرکت‌های ساختمانی، فولاد و سایر تولیدکنندگان، و شرکت‌های نوآورانه ساخته می‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/943470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاور مدیرعامل شستا در حوزه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان منصوب شد

داستان عجیب میثاقی از یک بازیکن با سابقه تیم ملی

عجیب ترین هدیه کریسمس تاریخ توسط باشگاه ذوب آهن به بازیکنان خارجی شان داده شد!

کارشناسی داوری بازی فولاد - ملوان

طرفدار پر و پاقرص مس رفسنجان در دیدار برابر خیبر

یحیی به اردوی فولاد نرفته است؛ حضور در پرسپولیس؟

کارشناسی داوری دیدار هوادار - پرسپولیس

کنایه میثاقی به سن بالای نامزدهای انتخابات فدراسیون

قانون پایستگی رؤسای هیئت فوتبال

استقلال - شمس آذر؛ اولین بازی در استادیوم آزادی

محمد مهدی زارع: تمام خانواده من استقلالی هستند؛ خانواده مادری، پرسپولیسی هستند

خوشحالی خاص کونسیسائو و بازیکنان میلان در رختکن پس از شکست اینتر در فینال سوپر‌جام

علی علیپور پس از بازی با هوادار: فحاشی با انتقاد فرق دارد

واکنش یحیی‌ به شایعه شبانه!

افشین پیروانی: کریم باقری قبول کند، بهترین گزینه است

جزئیات مذاکره پرسپولیس با یحیی گل محمدی از زبان میثاقی

درخواست ایران برای میزبانی جام ملت های آسیا 2034 ؟

وضعیت استادیوم های فوتبال از زبان داوود رفعتی

اوایل بهمن بررسی بازگشت میزبانی به ایران در AFC

واکنش نصیرزاده به شایعه یحیی و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی استقلال - سپاهان

کارشناسی داوری بازی گل گهر - چادرملو

وضعیت نابسامان استقلال از زبان میثاقی

تمجید میثاقی از رضاوند؛ آنالیز آرش مقابل سپاهان

بازگشت دیوانه‌وار میلان گل طارمی‌ را خراب کرد!

اهدای مدال به طارمی و بازیکنان اینتر پس از شکست در فینال سوپر‌جام

جشن قهرمانی میلان، قهرمان سوپرجام ایتالیا

تشکر مهدی لیموچی از مجتبی حسینی بابت حمایت کامل از او

مهدی لیموچی: مطمئن بودم که گلی که به استقلال زدم، آفساید نبود

مهدی لیموچی: مورایس برای سپاهان زحمات زیادی کشیده است

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم - شمس آذر

تصاویری از بازسازی صحنه فجیع قتل و قطعه‌قطعه کردن پدر توسط دختر!

عاملان جنایت وحشتناک در بازسازی صحنه قتل اعتراف کردند

همتی: رشد 13 درصدی معادن ممکن نیست + فیلم

وام 150 میلیونی برای این گروه ای یارانه بگیران تایید شد | چه کسانی مشمول وام 150 میلیونی شدند؟

هرس اشتباه درختان کرمانشاه در فصل سرد

طارمی یک قدم با بریس فاصله داشت؛ اینتر 2-1 میلان

10 گل برتر نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال ایران

محمدامین کاظمیان: بیست سال بازیکن مس کرمان بودم

تیم منتخب نیم فصل اول لیگ برتر

محمد مهدی زارع: آرش برهانی خیلی تلاش کرد که بازیکنان امید به بزرگسالان بروند

گل دوم آث میلان به اینتر توسط پولیشیچ

گل سوم آث میلان به اینتر توسط آبراهام

مهم‌ترین خبر سال در باشگاه پرسپولیس!

محمدامین کاظمیان: با سردار آزمون در مس کرمان همبازی بودم

خوشحالی کونسیسائو و ناراحتی طارمی پس از شکست در داربی میلان

ورزش زورخانه ای در بیجار توسعه پیدا می کند

آشنایی با کتابی که تاریکی را به شکل یک شخص جالب به کودکان نشان می‌دهد

مشاعره نجف‌زاده و دانشمند با موضوع ریا!

معرفی یک کتاب نوجوان که حال خوب تزریق می‌کند