توسعه اقتصاد دانشبنیان؛ راهکارهایی برای کاهش قیمت و افزایش تولید
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان در نشست دبیران ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان و برنامههای ملی معاونت علمی، بر نقش تسهیلگری، ایجاد تعامل، هم افزایی و هماهنگی در بخشهای زیستبوم فناوری و اقتصاد بخشی تأکید کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، نشست ارائه برنامهها و هماندیشی ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان عبدالحسن بهرامی رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان برگزار شد.
در این نشست، دبیران ستادهای توسعه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک، لیزر و کوانتوم، گیاهان دارویی، توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی، توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی، توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، انرژی و محیط زیست حضور داشتند و به تبیین و تشریح برنامهها و راهبردهای ستاد پرداختند.
عبدالحسن بهرامی رییس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، پس از استماع گزارشها و برنامههای ستادهای توسعه فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان بخشی، به نقش ستادها در ایجاد هماهنگی و همافزایی در ستادها اشاره کرد: مهم است که ستادها، ظرفیتسازی کرده و بستر حل چالشهایی مانند پیوند صنایع، دولت و بخش دانشگاهی را توسط شرکتهای دانشبنیان به عنوان دارندگان راه حل چالشها مورد توجه قرار دهند.
بهرامی عنوان کرد: ستادها و برنامههای ملی، باید اولویت برنامههایشان را ایجاد همافزایی تسهیلگری و هماهنگی بین بخشهای مختلف زنجیره زیستبوم آن حوزه قرار دهند.
وی افزود: باید در برنامههای ستادها، باید به طور ویژه به موضوع حل این چالشها به صورت موردی و عمقی نگاه شود. این که چقدر در موضوعات اولویتدار، اشتغال ایجاد شود، از ارزبری جلوگیری کنیم و اجرای این پروژهها تا چه اندازه توانسته یارانه آن بخش را مدیریت کند، اهمیت دارد.
-
سه شنبه ۱۱ دي ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۲:۲۶
-
۹ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/940986/