خرازی هشدار داد | آیا دولت پزشکیان راهحل بحرانهاست؟
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - صفحه اقتصاد - موسس حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان تأکید کرد: امروز سرشت و سرنوشت ما در گرو دولت آقای پزشکیان است و همه موظفیم به عنوان یک کار جمعی از دولت این مرد شایسته، خدوم، اخلاق مدار و جوانمرد با همه اختلافاتی که وجود دارد، حمایت کنیم.
صادق خرازی دبیرکل پیشین و موسس حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان صبح جمعه 9 آذر 1403 در هشتمین کنگره سراسری حزب ندای ایرانیان که در مجموعه فرهنگی پیامبر اعظم (ص)برگزار شد، با بیان اینکه «کشور و جهان در مرحله خطیری قرار دارد»، اظهار کرد: امروز بحرانهای بینالملل نظیر آب، آلودگی، تکنولوژی، انرژی، جمعیت، گرم شدن زمین، جنگ روسیه و اوکراین، بحران شدید خاورمیانه، جنگ افروزی رژیم صهیونسیتی و بحرانهای دیگر به ما هشدار عظیمی میدهد که دولت و ملتمان آگاهانه و توام با تدبیر و تدبر و فکر بلند برای آینده ایران تصمیم گیری کنند.
وی با تاکید بر اینکه قطعاً ایران خواهد ماند؛ چراکه ایران کشوری است که از همه بحرانها عبور میکند، اما شخصیتهای تاثیرگذار هر دوره تاریخی نقش بسیار تأثیرگذاری در عبور از این بحرانها دارند، گفت: حدود 20 سال گذشته دولتی با عقلانیت و تدبیر ایران را از کانون بحران به کانون تصمیمات سیاسی بینالمللی و منطقهای تبدیل کرد و رشد و توسعه اقتصادی ایران را با دوره چهارم توسعه رقم زد، اما با آمدن دولتی پر از کینه، نفرت، دروغ و فریب شاید ایران دو قرن به عقب برگشت. ما عداوت ذاتی با آقای احمدینژاد و دولت او نداریم، اما دولتی که بعد از دولت آقای خاتمی آمد، ریل و مسیر کشور را به انحرافی کشاند که تبدیل به یک انهدام شد.
موسس حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان تصریح کرد: ما باید یاد بگیریم، بیاموزیم و بیاموزیم که سیاست بحث انتقام نیست، بلکه درس و هویت زندگی جمعی و درک و تحمل متقابل است و اگر تحمل متقابل باشد، کشور ما رشد میکند و ایران به نقطه اوج خود میرسد و ایران عظیمی میشود که میشود از آن یاد کرد.
خرازی با بیان اینکه «ایران نه بحران اقتصادی دارد و نه بحران ثبات و حیات »، عنوان کرد: ترمینولوژیها و متدولوژیهای حاکم بر جهان با منافع ملی، روندها و توسعه ما و رسیدن به نقطه مطلوب ما هیچ تنافر و تناقضی ندارد، بلکه این مدیران و افراد هستند که با گفتمانهای متفاوت تردیدهای درونی و بیرونی ایجاد میکنند. فردی بر شبستان این سرزمین ظهور پیدا میکند، جهان را میشناسد و با جهان بینی با دنیای خودش سخن میگوید و به پدیدهای در هزاره جدید بینالمللی تبدیل میشود و نامش در سازمان ملل متحد، کشورهای اسلامی و همه جهان با آبادی و آبادانی و گفتوگو و گفتمان و پیوند فرهنگها و تمدن ها آورده میشود، مسیر توسعه ایران را هموار میکند.
خزازی ادامه داد: آقای خاتمی عزیز جهانبینی داشت و هر روز علیه خودش و کشورش قطعنامه صادر نمیکرد؛ او تهدید و بحران را میشناخت و بر اساس آن نظر میداد و بر آن اساس نیز اتحاد داخلی و اجماع بینالمللی ایجاد میکرد، اما بعدش با شعارهای وارداتی از جانب یهود و صهیونیسم و مخالفان توسعه ملت، دولتی احساسی و ناآگاه بر این سرزمین سایه افکند و سیاست خارجی ایران به خضیض رفت و ایرانی که در همه بحرانهای جهانی و حل و فصل آنها تاثیر گذار بود، در کشورهای همسایه خود مشکل پیدا کرد.
وی افزود: من حتی معتقدم که دولت بعد از آقای احمدی نژاد نیز دولت ناموفقی بود و همیشه نیز گفتم که یکی از اختلافات اساسی من با دوستانمان در اصلاحات این بود که دولت آقای روحانی دولت نه اصلاحات بود و نه خودش میدانست دولت کیست، بلکه دولت یک نفر آن هم رئیس جمهوری بود؛ در حالی که در همان مقطع نیز میتوانست با اتحاد داخلی و ملی کشور را به سمت دیگری ببرد.
موسس حزب اصلاحطلب ندای ایرانیان تاکید کرد: امروز سرشت و سرنوشت ما در گرو دولت آقای پزشکیان است و همه موظفیم به عنوان یک کار جمعی از دولت این مرد شایسته، خدوم، اخلاق مدار و جوانمرد با همه اختلافاتی که وجود دارد، حمایت کنیم؛ شاید ایشان باید کمی پایش را به زمین بگذارد و از آسمانها و ابرها به زمین بیاید و واقعیت سیاست را بپذیرد.
خرازی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: امروز ایران در کانون بحران جهانی قرار دارد؛ اوکراین، اروپا، روسیه، خاورمیانه، مقاومت در دنیای اسلام، کشورهای همسایه، میان شرق و غرب شمال و جنوب در این شرایط ما میتوانیم ایفاگر نقشهای مثبت و منفی باشیم. همچنین در برابر موضوعی به نام اسنپ بک که طراحی آگاهانه غرب در برجام بود، ما با یک سری بحرانها در یک سال آینده روبرو خواهیم بود؛ در این مسیر باید سعی کنیم پشتیبان دولت کشور و ملتمان باشیم ،اختلافات کوچک را باید کنار گذاشت و ایران را تقویت کرد.
وی با تأکید بر اینکه ما کشور ثروتمندی هستیم و دولت ما بیش از چند هزار میلیارد دلار ثروت دارد، عنوان کرد: اگر گوشهای از این ثروت دولت به خصوصیسازی و تحرک چرخ اقتصاد منتقل شود، اقتصاد ایران از اقتصاد دیگر کشورها فعالتر میشود؛ اقتصاد ما علیرغم همه تحریمها و نابرابریهایی که وجود دارد، با یک اراده و تصمیم طی یک سال میتواند به نقطهای مطلوب برسد.
وی ادامه داد : سیاست خارجی راهگشای اقتصاد کشور است و امروز اقتصاد داخلی و توسعه محال است که بدون هموار شدن مسیر سیاست خارجی و ارتباط خارجی به نتیجهای برسد. آن روزی که طراحیهای ملل متحد برای آن بود که اقتصاد و سیاست ملتها را به هم پیوند بدهند، برای امروز بود؛ اگر ما بتوانیم در موضوعات منطقهای، بینالمللی و دوجانبه قدرتمند عمل کنیم، مطمئن باشید میتوانیم گلیم نخ نمای فرش عشرت خانه را از درون این بحرانها به بیرون بکشیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان خطاب به اعضای حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه «امروز باید برای فردای سرزمین فکر کنیم، نه اینکه امروز برای امروزمان؛ پاسدار هویت ملی مان باشیم و از ارزشهای ملیمان برای باورهایمان پاسداری کنیم»، اظهار کرد: آرمان و آرزوی ما زمانی دولت ملی ندایی بود و اگر با همان فرمان جلو رفته بودیم امروز در جای دیگری بودیم، اما متاسفانه رفیقان و رقیبان خوب عمل نکردند. امروز شما میتوانید با جامعه ارتباط برقرار کنید و هر ندایی، باید 10 یا 100 ندایی دیگر پیدا کند و برای دولت، کشور و توسعه و آبادانی کشور فکر، کار و تلاش کند؛ یک ندایی زمانی ندایی است که نگوید دولت برای من چه کرد؟ بلکه زمانی ندایی است که بگوید من برای دولت و ملت چه کردم.
مطالعه بیشتر: خطر واقعی بازار بورس کجاست؟ | سیاستهای دولت پزشکیان یا ترامپ؟
-
جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۹:۲۰
-
۲۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/923915/