عصر کرد

آخرين مطالب

لزوم مشارکت بخش خصوصی برای بهره وری اقتصاد دیجیتال سیاسی

لزوم مشارکت بخش خصوصی برای بهره وری اقتصاد دیجیتال
  بزرگنمايي:

عصر کرد - x تبلیغات

عصر کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست صبحانه کاری با فعالان اقتصادی بر استفاده از ظزفیت‌های بخش خصوصی برای محقق شدن اهداف کشور در زمینه اقتصاد دیجیتال تاکید کرد.
به گزارش کاماپرس و به نقل از روابط عمومی اتاق ایران،‌ ستار هاشمی در نشست صبحانه کاری فعالان اقتصادی در اتاق ایران، افزود: یکی از مهم‌ترین دلایل توجه به بخش خصوصی نیروی انسانی فعال در این بخش است که توانمند و علاقه‌مند به حوزه کاری خود، هستند.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: بنابراین اعلام کردیم که شرکت‌های بخش خصوصی را برای دسترسی به اهداف خود موردتوجه قرار داده‌ایم و سعی داریم تعاملات خود را با بخش خصوصی تقویت کنیم.
او اظهار کرد: بنای ما در دولت چهاردهم، استفاده ویژه از کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال است. اگر این کارگروه در مسیر درستی هدایت شود، برکات ویژه‌ای برای کشور خواهد داشت.
لزوم حضور بخش خصوصی در توسعه شبکه ملی اطلاعات در ادامه این نشست، سادینا آبایی، رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران گزارشی از مطالبات بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از دولت چهاردهم و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه کرد؛ این گزارش با همفکری فعالان اقتصادی، اعضای کمیسیون و تشکل‌های تخصصی تهیه شده است.
آبایی گفت: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه هفتم پیشرفت مورد توجه قرار گرفته که برنامه رئیس‌جمهوری و وزارتخانه در چهار سال پیشرو است. در برنامه هفتم توسعه به مواردی از فعالیت بخش خصوصی و فناوری اطلاعات اشاره شده است. یکی از این مواد ماده 48 است که در آن به جایگاه بخش خصوصی برای تهیه طرح تحول دیجیتال به‌منظور به‌کارگیری فناوری دیجیتال اشاره شده؛ این ماده برای بخش خصوصی مهم است و درباره آن کار خود را شروع کرده است.
x تبلیغات

عصر کرد

عصر کرد

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران با اشاره به پروژه فیبر نوری، گفت: بخش خصوصی می‌تواند بازوی دولت باشد. سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در این پروژه مهم است. همچنین ایجاد شرکت بین‌المللی برای حمایت از توسعه زیست‌بوم تحول‌آفرین هوش مصنوعی باید با حضور بخش خصوصی انجام شود.
او تصریح کرد: در ماده 66 به تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال دولت تأکید شده که اتاق ایران می‌تواند در این حوزه همراه دولت باشد و اتاق ایران در این کارگروه کرسی ثابت داشته باشد نه اینکه مثل قبل به‌عنوان مهمان دعوت شود.
آبایی همچنین با اشاره به اهمیت حکمرانی داده، اظهار کرد: برای اقتصاد پلتفرمی این مسئله مهم است. اتاق ایران در این زمینه به‌صورت مکتوب اعلام کرده که برای تدوین و تصویب این قانون همراه وزارتخانه خواهد بود. مرکز پژوهش‌های اتاق ایران بسیار قوی است و می‌تواند بازوی اصلی کمک به وزارتخانه باشد. از طرفی در برنامه هفتم در اقتصاد دیجیتال نقش زیرساختی با وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات است ولی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی هم در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است. باید نتیجه این همراهی به رشد 15 درصدی در سال منجر شود.
آبایی به اهمیت نشان تجاری برای بخش خصوصی اشاره کرد. مسیر برای حضور شرکت‌های فناوری در بورس مهم است. در دنیا این شرکت‌ها جز 10 شرکت اول هستند ولی اینجا چنین نیست. باید به حوزه سرمایه‌گذاری و پوشش خطرات آن توجه شود. از طرفی باید برنامه هفتم باید قابل‌سنجش و رصد باشد.
او به اتصال فیبر نوری 20 میلیون مشترک اشاره کرد که مهم است و دشوار. همچنین آموزش نیروی انسانی یعنی آموزش 500 هزار نیروی ماهر که برای صنعت قابل‌استفاده باشد و اتاق ایران می‌تواند در این مسیر نیازسنجی کند. آموزش باید هدفمند باشد. و روی مهارت آن‌ها تأکید شود.
آبایی به ماده 107 و مشارکت عمومی و خصوصی اشاره کرد که روندان در وزارتخانه تبیین شود. مشارکت عمومی و خصوصی با پیمانکاری متفاوت است. باید از ظرفیت اتاق ایران و بخش خصوصی استفاده شود. همچنین ورود به بورس و تدوین آیین‌نامه اجرایی برنامه هفتم پیشرفت مورد تأکید قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
انتصاب مدیر روابط عمومی اتاق ایراناصلاحات لایحه بودجه 1404 به پیشنهاد بخش خصوصیتفاهم‌نامه همکاری بین بخش خصوصی و وزارت ارتباطات اجرایی شود علی مسعودی، عضو کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران نیز در این نشست، از اجماع بخش خصوصی و ایجاد یک دبیرخانه مشترک در اتاق ایران برای حضور و مشارکت قوی در رویدادهای بین‌المللی هوش مصنوعی خبر داد و گفت: این دبیرخانه شکل گرفته است و در قالب آن در حال برنامه‌ریزی برای حضور منسجم در جیتکس 2025 هستیم. بنابراین علاقه‌مندیم که این همراهی را از طرف وزارتخانه نیز شاهد باشیم.
او ادامه داد: یکی از دغدغه‌های حوزه فاوای کشور این است که مجوزهای لازم برای مشارکت در نمایشگاه‌ها فقط به مجریان داده می‌شود؛ خواستار تغییر این رویکرد هستیم.
این فعال اقتصادی از وزیر ارتباطات خواست تا تفاهم‌نامه‌ای که در دوره‌های قبل بین این وزارتخانه و بخش خصوصی تنظیم شده بود، اجرایی شود.

عصر کرد

ایجاد مرکز داده درون استانی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان محمد خاکی، رئیس اتاق خرم‌آباد با طرح این موضوع که اقتصاد ایران سهم ناچیزی از دیجیتال را به خود اختصاص می‌دهد، تأکید کرد: لازم است نگاه‌های منفعلانه را کنار بگذاریم. هرچند به دلیل نبود شفافیت در این حوزه و نبود یک متولی مشخص، شاهد بی‌اعتمادی بخش خصوصی هستیم، سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصاد دیجیتال جذاب نیست.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، نوآوری و نیروی انسانی به دلیل عدم شفافیت مشکل داریم. درخواست داریم کمک کنید تا نیروهای فعال استانی دست از مهاجرت بردارد و در استان خود باقی بماند.
بر اساس اظهارات این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، هم‌پوشانی‌هایی در فعالیت نهادهایی فعال در این حوزه وجود دارد. باید در راستای متمرکز شدن تولی‌گری بخش فاوا تلاش کنیم.
بودجه تعریف شده برای توسعه اقتصاد دیجیتال در وزارت صمت کافی نیست حمیدرضا واشقانی فراهانی، نایب‌رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران نیز با بیان اینکه فعالان حوزه فناوری اطلاعات نسل جوان هستند، تأکید کرد: باید تلاش کرد تا از توانمندی‌های این نسل جوان که اغلب آنها بخش خصوصی هستند، استفاده کنیم. در این رابطه به بسترسازی نیاز داریم. در سال جاری در وزارت صمت 5 میلیارد دلار برای این حوزه دیده شده که متناسب با وضعیت امروز کشور، بسیار اندک است.
این فعال اقتصادی با اشاره به جزئیات مسئله و تجهیزاتی که در این بستر باید مورد استفاده قرار گیرد، گفت: با سهمیه‌بندی، توسعه اتفاق نمی‌افتد. علاوه بر این مباحث باید گفت موضوع فیلترینگ حل شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق ایران از دریافت انواع مجوزها برای فعالیت در حوزه فاوا انتقاد کرد و افزود: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی هستند که برای فعالیت در حوزه فاوا باید از آنها مجوز بگیریم. پیشنهاد این است که مجوزهای لازم و سامانه‌های مرتبط را متمرکز در وزارت فناوری اطلاعات داشته باشیم.
از ظرفیت اتاق‌های مشترک و شهرستان‌ها استفاده شود در ادامه شهاب جوانمردی، عضو هیات رئیسه اتاق تهران هم گفت: در تهیه طرح تحول دیجیتال، باید اتاق بازرگانی حضور جدی داشته باشد و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه دهد که اتاق در این حوزه مرکزیت داشته باشد.
جوانمردی ادامه داد: در حوزه فناوری، ما باید از تمام تجارب و ظرفیت‌های خود، به‌ویژه ظرفیت اتاق‌های مشترک استفاده کنیم؛ چراکه اتاق‌های مشترک ادبیات حوزه بین‌الملل را می‌دانند.
او همچنین با اشاره به اجرای طرح آمایش سرزمین، تصریح کرد: در این مسیر، وزارتخانه باید از ظرفیت اتاق‌های شهرستانی در حوزه فناوری نیز استفاده کند.
به توسعه فناوری استان کردستان توجه شود علی‌اکبر عبدالملکی، رئیس اتاق سنندج با اشاره به چالش‌های فناورانه استان کردستان، گفت: استان کردستان نیازمند راه‌اندازی مرکز مشترک فناوری دیجیتال است و از دولت می‌خواهیم راه‌اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی در این استان را مورد توجه قرار دهد.
عبدالملکی ادامه داد: پارک فاوا برای شناسایی بازار فناوری در اقلیم کردستان ضروری است، ضمن اینکه در این استان، پوشش تلفنی در مناطق صنعتی و گردشگری ضعیف است که باید مورد توجه قرار گیرد.
او همچنین خواستار تسهیلگری در حوزه توسعه پست‌بانک استان کردستان و اخذ مجوزهای فناورانه شد.

عصر کرد

به توسعه هوش مصنوعی توجه شود رضایی، عضو کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران هم گفت: وضعیت سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی در ایران عدد قابل قبولی نیست. در امارات و عربستان سرمایه‌گذاری بسیار بالاست. در ایران در حوزه اقتصاد دیجیتال سهم دولت بالای 10 درصد نیست. بخش خصوصی به همراهی دولت نیاز دارد.
او ادامه داد: هنوز اقتصاد کشور به انرژی وابسته است و از طرفی ناترازی انرژی بالاست. برای بالا بردن جی دی پی، باید در حوزه‌هایی چون هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری شود.
رضایی با بیان اینکه ناترازی با هوش مصنوعی قابل‌حل است، گفت: توسعه هوش مصنوعی به توسعه صنعت انرژی هم کمک خواهد کرد. اگر وزارتخانه در این زمینه برنامه‌ای داشته باشد، اتاق بازرگانی می‌تواند به دولت کمک کند.
به گفته او، ایران 8 برابر میانگین جهانی، کارشناس هوش مصنوعی دارد و باید از این ظرفیت استفاده شود.
 دولت بستر اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها را مهیا کند در بخش بعدی این نشست، درباره پروژه بزرگی که در بخش فیبر نوری باید اجرایی شود، صحبت شد. گزارش این پروژه به همت کمیسیون فاوای اتاق ایران تهیه شده بود که جزئیات آن مطرح شد.
بر اساس این گزارش، طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها یکی از پروژه‌های بزرگ حوزه ICT است و اگر این پروژه اجرا نشود سایر فعالیت‌های لازم برای توسعه حوزه فناوری اطلاعات نیز قابلیت اجرا ندارد.
بر اساس آنچه گفته شد باید صندوق توسعه فیبر نوری با هدف پرداخت مشوق‌های پوشش و اتصال نیز شکل بگیرد چراکه دریافت تسهیلات در این بخش با چالش‌های جدی مواجه است.
از طرفی فرهنگ‌سازی از نیازهایی است که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.
 دغدغه مشترک مردم در حوزه فاوا، فیلترینگ است در ادامه این نشست حجت میرزایی، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، گفت: موضوع مشترک همه مردم، فیلترینگ است؛ 330 هزار از کسب‌وکارها در اثر فیلترینگ از بین رفته‌اند. بخش بزرگی از فعالیت دیگر اقتصادی هم وابسته به اینترنت است. مثلاً در شیراز، به‌عنوان مرکز گردشگری ایران امکان استفاده از مسیریاب در بسیاری از جاها وجود ندارد.
میرزایی با تأکید بر اینکه فاوا، مسیر و هدف توسعه است و جاماندگی توسعه در حوزه‌های مختلف را با فاوا می‌توان برطرف کرد، ادامه داد: فاوا فرصتی است که با آن می‌توان شکاف تاریخی توسعه را برآورد کرد. بدون بهبود وضعیت اینترنت در مناطق، توسعه ممکن نیست. فناوری اطلاعات فرصتی برای میان برد برای رفع شکاف‌هاست ولی مناطقی که در تله توسعه گیر افتاده‌اند ظرفیت کمتری برای استفاده از فاوا دارند.
او تصریح کرد: اتاق ایران اصلاحیه پیش‌نویس قانون تجارت الکترونیک اصلاحی را تدوین می‌کند و امیدواریم این پیش‌نویس به‌عنوان لایحه از طرف دولت به مجلس ارسال شود. همچنین سند توسعه و استفاده از هوش مصنوعی با همکاری اتاق ایران و دانشگاه صنعتی شریف آماده شده که رونمایی خواهد شد. این طرح می‌تواند برای سنجش و استفاده بنگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.
میرزایی تصریح کرد: قانون برنامه هفتم پیشرفت در پیش‌نویس الزام کرده بود که سازمان تأمین اجتماعی همه شاغلان سکویی را بیمه کند، ولی در مجلس این وضعیت تغییر کرد. بخش خصوصی تأکید دارد که تأمین اجتماعی موظف به بیمه شاغلان سکویی باشد. این امکان رصد دائمی این بخش را فراهم می‌کند.
صنعت مخابرات باید در پروژه فیبر نوری ورود کند در ادامه، مهرداد میراسماعیلی، نماینده سندیکای صنعت مخابرات ایران از خصوصی‌سازی شرکت مخابرات و جزئیات آن صحبت کرد و گفت: کل منابعی که مردم ایران بابت اینترنت و تلفن پرداخت می‌کنند تا 1402 به 79 هزار میلیارد تومان رسیده است. متأسفانه ارزش صنعت مخابرات را به‌شدت کاهش دادیم.
اگر مخابرات ایران در حوزه فیبر نوری وارد نشود، صنعت کشور آسیب جدی می‌بیند. از طرفی قیمت اینترنت باید به‌روز شود.
خواسته ما اینترنت آزاد و باکیفیت است در ادامه این نشست، زهرا بختیاری، مشاور فناوری اطلاعات اتاق اصناف، با اشاره به بازنگری و بازسازی ساختار وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات، گفت: بسیاری از مطالبات ما از دولت بلاتکلیف مانده و خواسته بخش خصوصی توجه به این مطالبات است.
او اظهار کرد: باید وزارتخانه مشخص کند که برای آینده فناوری چه برنامه‌ای دارد؟ خواسته اصلی ما این است که زیرساخت‌های فناوری و اینترنت آزاد و باکیفیت داشته باشیم.
بختیاری تصریح کرد: به رشد متوازن اقتصاد سنتی و دیجیتال توجه شود. اگر به این موضوع فکر نکنیم با چالش جدی در آینده مواجه خواهیم شد. نظام تقنینی اقتصاد دیجیتال با همکاری بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد. در قانون تفسیر ایجاد نکنیم. همچنین قانون تجارت الکترونیک که یک دهه است بلاتکلیف مانده، بررسی شود.
صادرات حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باید تقویت شود داود ادیب، رئیس اتحادیه مخابرات، از برنامه‌ریزی برای توسعه صادرات حوزه مخابرات و فناوری اطلاعات صحبت کرد و گفت: اگر وزارتخانه، مخابرات ایران را حمایت نکند با ورشکستگی شرکت‌های بسیاری مواجه می‌شویم.
او با اشاره به برگزاری نمایشگاه تلکامپ، گفت: از فردای اتمام نمایشگاه باید برای اجرای سال بعد نمایشگاه برنامه‌ریزی کنید تا بتوانیم در آینده تلکامپ را به‌صورت بین‌المللی برگزار کنیم.
موازی کاری و برخورد سلیقه‌ای در حوزه فاوا رفع شود در ادامه نشست، فرهاد زواره‌ای، عضو کمیسیون فاوا اتاق ایران، گفت: ما در حوزه ارتباطات، فناوری، نظارت و امنیت تصویری، با موازی کاری و برخورد سلیقه‌ای مواجه هستیم. ما می‌خواهیم در کارگروهی این موارد را احصا کنیم و به‌صورت یکدست، چالش این صنعت را بررسی و به راه‌حل برسیم.
او تأکید کرد: برای نظارت و پایش تصویری، به کلام و خواسته واحدی نیاز داریم.
تولید و واردات تجهیزات فاوا به دلیل رفتار وزارت صمت با مشکل روبه‌رو است فروردین، عضو انجمن واردکنندگان تجهیزات فاوا هم گفت: مشکل اصلی حوزه فناوری به خاطر نحوه پیاده‌سازی افتا (امنیت فضای توسعه و تبادل اطلاعات) و صدور مجوز آن است.
او با بیان اینکه بخشی از صنعت فاوا در حال ورشکستگی است، ادامه داد: اقتصاد و تحول دیجیتال به تجهیزاتی نیاز دارد که بخش بزرگی از آن وارداتی است و ما هم‌زمان با اینکه بخشی از این تجهیزات را هم تولید می‌کنیم، مجبوریم که بخش بزرگ‌تری از این صنایع و تجهیزات را وارد کشور کنیم؛ اما هر دو بخش تولید و واردات به دلیل رفتار وزارت صمت با مشکل جدی روبه‌رو است.
عضو انجمن واردکنندگان تجهیزات فاوا تأکید کرد: این حوزه نیاز به هماهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. بدون تجهیزات صحبت از اقتصاد و تحول دیجیتال سرنوشت مشخصی ندارد. فناوری اطلاعات مقدم بر صنعت ارتباطات است و باید به این حوزه توجه ویژه شود.
فعالان اقتصادی مشاوران شایسته‌ای برای دولت هستند صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران، یکی از زیرساخت‌های اصلی اقتصاد را فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و از آن به‌عنوان یک نیاز مهم و حیاتی یادکرد.
او با بیان اینکه حضور بخش خصوصی در کنار دولت می‌تواند مؤثر باشد، گفت: فعالان اقتصادی بنا بر دانش و تجربه‌ای که دارند می‌توانند مشاور شایسته‌ای برای دولت در حوزه‌های مختلف باشند.
برنامه‌های وزارت ارتباطات با مشارکت بخش خصوصی اجرایی خواهد شد در بخش بعدی این نشست، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به اظهارات فعالان اقتصادی، از برگزاری دوباره این نشست در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: باید درباره فیبر نوری نگاهی به آمار موجود و مقایسه آن با آنچه در دیگر کشورها شاهد هستیم، داشته باشیم؛ طبق اطلاعات موجود 110 میلیون مشترک تلفن همراه فعال و بیش از 10 میلیون مشترک ثابت فعال داریم و نسبت ترافیک ثابت به همراه هم یک به 5 است.
هاشمی ادامه داد: به‌طور میانگین، در دنیا شرایط بهتری در این نسبت‌ها دارد، پس باید پروژه فیبر نوری را با جدیت دنبال کنیم.
او ادامه داد: هر سیاستی به بازنگری هم نیاز دارد. نگاه وزارتخانه این است که بازنگری در طرح فیبر نوری را در دستور کار قرار دهد و در این رابطه از ظرفیت‌های بخش خصوصی بهره خواهیم برد.
او درباره برنامه هفتم توسعه نیز گفت: این برنامه، میثاق دولت است و بدون مشارکت بخش خصوصی تحقق آن امکان‌پذیر نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از فعالان بخش خصوصی خواست تا در استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده به دولت کمک کنند.
هاشمی افزود: دراین‌بین، موضوع انرژی و قطعی‌های برق را نیز باید مورد توجه قرار داد، چون با قطع برق، ارتباطات هم مختل می‌شود؛ ازاین‌رو وزارتخانه اعتقاد دارد باید برای کمک به صنعت برق وارد شویم.
او اظهار کرد: در رابطه با یارانه انرژی عدد قابل‌توجهی بالغ‌بر 100 میلیارد دلار پرداخت می‌شود. باید توجه داشت که طرح اولیه زیرساخت‌های مدیریت مصرف را تدوین کردیم که با بخش خصوصی به اشتراک خواهیم گذاشت.
او تصریح کرد: نکات عنوان شده درباره صنعت مخابرات و سرکوب قیمت‌ها درست و دقیق است. در کنار این، موضوعات دیگری هم وجود دارد، نکته اول این است که بهره‌وری در صنایع مورد توجه نیست. درواقع باید به خود هم برگردیم و روند فعالیت‌ها را اصلاح کنیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: شرکت مخابرات ایران، مراکز و کانال‌هایی دارد و باید از این ظرفیت‌های خود استفاده بهتری می‌کرد. در حقیقت باید در مسیر بهره‌وری قدم برمی‌داشت که کمتر به آن توجه داشته است. پس باید هم‌افزایی به وجود آوریم تا هزینه‌ها مدیریت شود.
کمتر از 4 درصد ظرفیت فیبر نوری در کشور استفاده شده است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در توسعه فیبر 8 میلیون پوشش داریم؛ یعنی تا 300 متری مشترک رسیده‌ایم. کمتر از 4 درصد از ظرفیت فیبر نوری در کشور استفاده شده است؛ ولی در دنیا تا 70 درصد است. در کنار اتصال باید به مطالعه بازار هم بپردازیم. یعنی جایی را هدف‌گذاری کنیم که مشترک وجود دارد.
هاشمی، درباره دولت هوشمند و دولت الکترونیک، گفت: در این حوزه کارهای زیادی انجام شده ولی این خدمات در زندگی مردم ننشسته است. ما تلاش می‌کنیم چند اپراتور را در لایه خدمات با مشارکت بخش خصوصی در چهار سال پیش رو فعال کنیم. البته این کار آسانی نیست ولی با یک مدل اقتصادی و تعرفه گذاری‌ای مناسب زمینه مشارکت بخش خصوصی فراهم شود. ابر دولت، تجمیع خدمات دولت و کیفیت خدمات دولتی مورد تأکید وزارتخانه است.
او تأکید کرد: دولت نمی‌خواهد به حوزه بنگاه‌داری وارد شود. در بخش خدمات به‌صورت ویژه، به کیفیت توجه داریم. می‌خواهیم از نگاه جزیره‌ای دوری کنیم وگرنه کارها سطحی باقی خواهد ماند. اولویت‌ها با همراهی بخش خصوصی تعیین شود و آن‌ها را به‌صورت جدی دنبال کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ما باید در ارائه خدمات و طراحی‌ها به نیاز منطقه توجه می‌کنیم. مثلاً برخی از خدمات در برخی از شهرستان‌ها ممکن است، به‌صرفه نباشد. ما به‌طورجدی از تولید محتوا حمایت می‌کنیم. یکی از کارکرد هوش مصنوعی، محتواست. ابزارهای هوش مصنوعی، تولید محتوا را تسهیل می‌کند.
او به موارد حوزه تقنینی اقتصاد دیجیتال اشاره کرد: باید در این حوزه ذی‌نفعان مشارکت جدی داشته باشند. پشت درهای بسته نباید قانون تدوین شود. در کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال از مشارکت همه ذی‌نفعان استفاده می‌کنیم. باید این حوزه پا به پای حوزه دیجیتال پیش رود. در حوزه تقنینی باید فعالان اقتصاد دیجیتال حضور داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: باید از برخورد سلیقه‌ای در این حوزه پرهیز شود وگرنه این برخوردها به صنعت ضربه می‌زند.
ستاری به حوزه تأمین اجتماعی هم اشاره کرد و گفت که مصادیق این حوزه را با همراهی بخش خصوصی احصا کرده و پیگیری کنیم.
او گفت: نباید هزینه حوزه فناوری اطلاعات بیش از 2 درصد هزینه سبد خانوار باشد؛ در حوزه تعرفه‌ها باید به وضعیت معیشت مردم هم توجه شود. این هزینه‌ها باید متناسب با واقعیت‌های اقتصادی، توصیه‌های کارشناسی و استانداردها باشد.

عصر کرد

تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و وزارت ارتباطات منعقد می‌شود پیام باقری، نایب‌رئیس اتاق ایران در بخش دیگر این جلسه، تأکید کرد: همه مواردی که در این نشست عنوان شد را به‌صورت مکتوب در اختیار وزیر ارتباطات قرار می‌دهیم. از طرفی وزارت ارتباطات برای اجرای برنامه‌های خود می‌تواند روی ظرفیت اتاق‌ها و تشکل‌ها نیز حساب کند.
او پیشنهاد کرد: تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق ایران و وزارت ارتباطات منعقد شود تا موضوعات مربوط به راهبری برنامه هفتم توسعه، همکاری‌های مشترک در تدوین سند توسعه این حوزه و هوش مصنوعی، آموزش و ترویج استفاده از این اکوسیستم، تدوین نقشه راهبری صادرات فناوری اطلاعات و ارتباطات و کاهش ناترازی برق به کمک هوش مصنوعی، در چارچوب آن پیگیری شود.
این پیشنهاد مورد استقبال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفت و مقرر شد پیش‌نویس تفاهم‌نامه با همکاری کمیسیون فاوا و مرکز پژوهش‌های اتاق ایران تدوین و ارائه شود.
انتهای پیام
مرتبط با :

عصر کرد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/922706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو کتاب جذاب از شهدای ارتش و نیروی دریایی و سپاه

«ابی خُله» از ترکیه به کتابفروشی‌ها آمد

هاشمی: در گذشته سینما را دنبال می‌کردم

گل چهارم اتلتیکومادرید توسط گریزمن؛ اسپارتا پراگ 0-4 اتلتیکو مادرید

گل پنجم اتلتیکومادرید توسط کوره آ؛ اسپارتا پراگ 0-5 اتلتیکو مادرید

گل ششم اتلتیکومادرید توسط کوره‌آ در دقیقه 89؛ اسپارتاپراگ 0 - اتلتیکومادرید 6

گل دوم اسلوان براتیسلاوا توسط مارچنی در دقیقه 88؛ اسلوان براتیسلاوا 2 - میلان 3

پیروزی سخت میلان در اسلوواکی

آتش‌بازی اتلتیکو با مرد عنکبوتی

ماسکرانو سرمربی مسی شد

حذف سپاهان با 83 درصد مالکیت!

جواب شوخ طبعانه رونالدو به تبریک ایلان ماسک!

تمامی دیدارهای لیگ برتر با وی‌ای‌آر

آخرین معادلات جدول و صعود در نخبگان آسیا

صحنه منجر به پنالتی الوحدات مقابل سپاهان از دوربین پشت دروازه

ویدیویی از پنالتی‌های سوخته سپاهان در خبرورزشی

60 درصد از بودجه شهرداری های رباط کریم تاکنون هزینه شده است

تئاتر «مجلس عزای پروین» به مناسبت ایام فاطمیه روی صحنه می‌رود

مصدومیت 12 نفر براثر واژگونی مینی‌بوس در مریوان

برگزاری اولین کارگاه و ورکشاپ آموزش بازیگری، گویندگی و خبرنگاری در دهگلان

آماده تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان و حضور آنها برای فرآوری محصولات جنبی و پسماند‌های فولاد مبارکه هستیم

سعید آجورلو: فلسفهٔ سیاسی دولت پزشکیان روزنه‌گشایی است/ راست نهادی و راست توده گرا نیروهای اصلی جناح راست هستند/ دولت پزشکیان نباید تبدیل به دولت بنی صدر و دولت دوم روحانی شود/ توافق گرایی باید بر اقتصاد و کارآمدی تمرکز کند

لاریجانی: رد صلاحیتم به خاطر دفاع از حقوق نمایندگان بود

اثر موقت «انتخابات آمریکا» در بازار املاک پایتخت/ رؤیت ترامپ در بازار مسکن/ ورود محسوس «تقاضا» به صحنه معاملات آپارتمان در ماه گذشته/ نتایج تحقیقات میدانی از بازار مسکن مناطق مختلف تهران، «عمق رکود در جنوب» را بیشتر نشان می‌دهد/ ریزنوسان 1.5 درصدی «قیمت پ

جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 7 آذر 1403 چگونه اعلام شده است؟ زمان قطعی برق کرمانشاه چهارشنبه 7 آذر 1403

واحدهای صنفی و صنعتی از برند شهر خلاق برای رونق اقتصادی استفاده کنند

گردنه ته‌ته در کرمانشاه مسدود شد

دیدار مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با رئیس فدراسیون چوگان

چاپ کتابی درباره «دیالکتیک هستی و اندیشه در منطق هگل»

سفر به لبنان با گذر از «جاده کالیفرنیا»

ترجمه عربی «یک آسمان پرستو» عرضه شد

عرضه ترجمه صربی «فرنگیس» در صربستان

آرنولد نیمکت‌ نشین مقابل رئال مادرید

آخرین اسکن برای مرخص شدن امید عالیشاه

سپاهان بازهم مقابل الوحدات تنبیه شد!

اشلوت: غیبت وینیسیوس به ضرر لیورپول است

بدترین اتفاق برای سپاهان، از شارجه امارات!

گل اول الشرطه به الوصل توسط یوسف در دقیقه 50

گل اول سپاهان به الوحدات توسط انزونزی

کار تیمی و موقعیت عالی برای سپاهان که لیموچی از دست داد

بازگشت رضا مهاجری به تمرینات

دختر مارادونا: عدالت را برای دیه‌گوی بزرگ اجرا کنید

سانحه رانندگی یک کشته و 2 زخمی در محور روانسر پاوه به جا گذاشت

مجلس عزای پروین در فرهنگسرای اندیشه

بازدید مدیران «سیمرغ» از لوکیشن «حکایت‌های کمال 2» رئیس مرکز سیمرغ و جمعی از مدیران از پشت صحنه فصل دوم سریال «حکایت‌های کمال» که این روز‌ها در حال تصویربرداری است بازدید کردند.

نمایش «قوی‌ترین» در گناوه بر روی صحنه رفت

نبود VAR اعصاب سپاهانی‌ها را بهم ریخت

رویکرد رسانه باید امیدبخش به آینده باشد و انتقاد باید با ارایه راهکار و سازنده باشد

برپایی «مجلس عزای پروین» به مناسبت ایام فاطمیه

تقدیر مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان از فرمانده سپاه صاحب الامر (عج)