برگزاری نشست هماندیشی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال در گیلان
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :«یاسر باقری» مدیرکل بررسیهای اقتصادی و کسبوکار مخابرات ایران در این نشست گفت: نشست هماندیشی و همآفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال در تلاش است زیرساختهای ارتباطی سطح کشور را در سالهای متمادی و پیشرو بازسازی و فراهم کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و کسبوکار شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: طرح نجما یا همان نهضت جهادی توسعه فیبرنوری منجر به سرمایه گذاری در ارتباطات و اینترنت کشور شد و در همین راستا، طرح دیجیتما برای هدفمندسازی تقاضاها جهت تقویت اقتصاد دیجیتال استانها، آغاز شد.
دکتر باقری در این نشست اعلام کرد: این برنامه همسو با روند حرکتی و سیاستگذاری بخش ارتباطات در توسعه شبکه ارتباطی و دسترسی و نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات (نجما) به عنوان طرح مکمل موجب تقویت اقتصاد دیجیتال از طریق همآفرینی و همراهی در ارائه خدمت به مردم و بزرگتر شدن بازار در صنعت ارتباطات میشود.
وی افزود: باید شبکه ارتباطی را تا آخرین نقطه همگام با دنیای دیجیتال پیش ببریم چرا که امروزه مردم در تلاش هستند با کسبوکارهای کوچک بر بسترهای آنلاین همسو با اقتصاد دیجیتال نیازهای خود را رفع کنند.
دکتر باقری خاطرنشان کرد: در اقتصاد دیجیتال جهش تولید نیز باید لحاظ شود چراکه بدون دستیارهای هوشمند و ابزارهایی که از امکانات نوظهور نشأت میگیرد امکان کسبوکار وجود ندارد.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی و توسعه کسبوکار شرکت مخابرات ایران گفت: توجه به اقتصاد دیجیتال یکی از تحولاتی است که در مخابرات مورد توجه قرار گرفته است که راهاندازی سرویس هوبان، اینترنت اشیاء، فعالیت در حوزه سلامت، حملونقل و کشاورزی از این جمله است.
وی بیان کرد: مشارکت کارکنان و پیروی از اهداف راهبردی یکی از الزامات توسعه اقتصاد دیجیتال در شرکتها، سازمان و دستگاههاست که مخابرات با ایجاد فرصت در مناطق مخابراتی شرایط تدوین نقشه راه را برای آنها فراهم کرده است.
دکتر باقری در ادامه بیان کرد: امروزه فقط با اتکا به فناوریهای نوظهور و توسعه زیستبومهای ارتباطی میتوانیم به اشتغال و کسبوکارها کمک کنیم و برای رسیدن به آن باید زیرساختهای آن توسط مخابرات مهیا گردد.
مدیرکل بررسی اقتصادی و توسعه کسبوکار شرکت مخابرات ایران در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: امروزه همه کسانی که اطلاعاتی از هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال داشته باشند میتوانند با ایدههای خلاقانه خود در منازل نیز نسبت به ایجاد اشتغال و کارآفرینی اقدام کنند و این فرصت در عصر جدید برای همه ایدهپردازان مهیا شده است.
باقری در پایان، مخابرات را سکوی اقتصاد دیجیتال کشور اعلام کرد و گفت: بازآفرینی الگوی توسعه و کسبوکار صرف نظر از جریانهای درآمدی مخابرات، زمینهساز سودآوری کلی در بخش دیجیتال است.
-
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲:۳۴
-
۳ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/915463/