عصر کرد

آخرين مطالب

ولنگاری در برخی جشنواره‌های کردستان/ نشاطرمز بی‌بندوباری! سیاسی

ولنگاری در برخی جشنواره‌های کردستان/ نشاطرمز بی‌بندوباری!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان علاوه‌بر نگاه فرهنگی و علمی به مقوله عفاف و حجاب، در راستای برخورد با مفاسد اداری نیز ورود کرده و مماشات نکرده است؛ به طوری‌که 65 مورد فساد اداری را شناسایی و به دستگاه قضایی استان معرفی کرده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کردستان، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نهادی است که جهت ترویج امر به معروف و نهی از منکر، ترغیب آحاد جامعه به اجرای آنچه که از سوی شریعت اسلام فریضه نامیده می‌شود به امورات سیاست‌گذاری و انجام فعالیت‌های ترویجی، نظارتی و حمایتی و همچنین هماهنگی‌های ستادی و بین دستگاهی مبادرت می‌ورزد.
این نهاد به عنوان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از سال 1372 تأسیس گردید. با تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و دستورالعمل اجرایی آن در سال 1394 این ستاد با تغییر نام و با عنوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سه سطح مرکز، استان و شهرستان ادامه فعالیت داده‌ است.
در استان کردستان نیز متعاقب سیاست کشوری، این ستاد با ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده ولی‌فقیه و دبیری «علی‌اصغر حسینی» از اساتید برجسته و صاحب نام دانشگاهی در حال فعالیت است، ستادی که با نگاه علمی و فرهنگی و چشم‌انداز و تعیین برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، دنبال «شناسایی و ارائه راهکار جهت رفع معضلات فرهنگی و اجتماعی، احیا و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه و ادارات، ایجاد همگرایی بیشتر بین مجریان امربه‌معروف و ضابطان و مطالبه‌گری مشکلات مردم از مسئولان استانی» است که در این حوزه توفیقاتی حاصل شده است.
در بازدید «علی‌اصغر حسینی» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان از خبرگزاری تسنیم، فرصتی فراهم شد تا وظایف و رسالت‌های این ستاد و البته چالیش‌های پیش‌روی این حوزه را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم که در ادامه مشروح گفت‌وگو از نظر خوانندگان محترم می‌گذرد:
تسنیم: رسالت ستاد امر به معروف در کردستان چیست؟
حسینی: نگاه و تصور مردم نسبت به ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جامعه این است که تنها یک مسئول و دبیری دارد در حالی‌که این ستاد از 18 عضو اصلی تشکیل شده که در رأس نماینده ولی‌فقیه در استان به عنوان رئیس و هجدهمین نفر دبیر است. برخی‌ها چالش‌ها و مسائل اجتماعی را تنها از چشم دبیر این ستاد می‌بیننند و می‌گویند این ستاد چکار می‌کند، برنامه‌اش چیست، چرا هیچ فعالیتی نمی‌کنند.
بر اساس مصوبه سال 1394 مجلس در سطح کشور، یکی از ائمه جمعه موقت شهر تهران به انتخاب شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به عنوان رئیس ستاد، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، وزیر ارشاد، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر صمت، دو نفر از نمایندگان مجلس به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و انتخاب مجلس به عنوان ناظر، نماینده تام‌الاختیار رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صداوسیما، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس سازمان بسیج، دبیر ستاد ائمه جمعه، دو نفر مجتهد به انتخاب شورای عالی حوزه‌‌های علمیه، یک نفر مجتهد به انتخاب شورای عالی حوزه‌های علمیه خواهران و دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد فعالیت می‌کنند.
در استان نیز؛ اعضای ستاد امر به معروف کردستان نیز به ریاست نماینده ولی فقیه، استاندار، مدیرکل اطلاعات، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش، رئیس یکی از دانشگاه‌ها با انتخاب رئیس ستاد، رئیس سازمان صمت، دو نفر از نمایندگان مجلس به انتخاب مجمع نمایندگان به عنوان ناظر، دادستان مرکز استان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلاتمی، مدیرکل صداوسیما، فرمانده ناجا، فرمانده ارشد سپاه، دبیر ستاد ائمه جمعه، یک نفر از مدیران مدارس علمیه به انتخاب شورای حوزه‌های علمیه، مدیر مدارس علمیه خواهران، دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد عضو مسئولیت برعهده دارند.
احکام برای این افراد صادر شده و به صورت فصلی و یا ماهانه چالش‌های مربوط به منکرات و راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه و ادارات سطح استان بررسی می‌شود؛ گستره فعالیت‌های این حوزه بسیار وسیع است در حالی‌که وقتی از امر به معروف و نهی از منکر نام می‌برند نگاه‌ها تنها به سمت عفاف و حجاب می‌رود، این تنها یکی از وظایف مهم این ستاد بوده که به عنوان «ناظر» مسئولیت برعهده داریم، مجری فراجا و قوه قضائیه است.
دنبال کار ایجابی و فرهنگی هستیم؛ در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان، قراردادهای همکای با فراجا، قوه قضائیه و پلیس اماکن منعقد شده و طلایه‌داران در قالب اجرای طرح نور و تذکر لسانی به زبان بسیار مهربان و هدایت‌گرانه کمک‌های خوبی کردند.
تسنیم: هنجارشکنان در بخش عفاف و حجاب چه کسانی هستند و نحوه برخورد با این افراد به چه شکل است؟
حسینی: در بخش عفاف و حجاب و کسانی که در سطح جامعه هنجارشکنی می‌کنند، به سه دسته تقسیم می‌شوند که نخست «ظاهرشوندگان» هستند که بخش اعظمی از جامعه و شاید 85 درصد از خانم‌ها که با پوشش غیرمناسب به خیابان‌ها می‌آیند را تشکیل می‌دهند، هدفمان این است که با کارهای فرهنگی این افراد را هدایت کنیم. دسته دوم «تظاهرکنندگان» هستند که عمداً 10 درصد از جامعه را تشکیل داده و تظاهر می‌کنند، به فرموده رهبری بدپوششی این افراد شاید به حجاب سیاسی برگردد که از روی عمد یا نارضایتی خود از مشکلات و چالش‌ها جامعه را اینگونه نشان دهند.
دسته سوم که 5 درصدی هستند مربوط به مروجان بدحجابی و بدپوششی و به نوعی بلندگوی رسانه‌های معاند و ماهواره‌ها هستند که دنبال ترویج بی‌بندوباری، هنجارشکنی و به چالش کشیدن نظام هستند، دستگاه قضایی برای مقابله با این گروه با همکاری دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و انتظامی و ستاد امر به معروف ورود کرده و با آنان برابر قانون برخورد می‌کنند.
تسنیم: وضعیت حجاب در استان و ادارات کردستان چگونه است؟
حسینی: گرچه آسیب‌هایی در حوزه عفاف و حجاب در استان وجود دارد اما کم و وضعیت حجاب در کردستان نسبت به استان‌های دیگر بسیار بهتر است که این برگرفته از فرهنگ اصیل و غنی و دینداری مردمان کردستان بر می‌گردد. البته تعدادی در فضای مجازی تشکل‌هایی راه انداخته و دنبال ترویج بی‌بندوباری هستند که با همکاری پلیس فتا و قوه قضائیه ورود کرده و نتایج خوبی کسب شده است.
ستاد امر به معروف و نهی از منکر قبل از هر گونه اقدامی مستندسازی کرده و باید به یقین برسد، آبروی افراد و خانواده‌ها خط قرمز ماست، گاها پیش آمده که یکسری افراد با هدف غرض‌ورزی و سوءاستفاده قصد تخریب شخصیت داشتند که تحت تأثیر قرار نگرفته‌ایم و قبل از هر گونه اقدامی، بررسی‌های لازم صورت گرفته که در نهایت مشخص شده که گزارشات کذب و با هدف شخصی بوده است!
وضعیت عفاف و حجاب و پوشش کارمندان در ادارات سطح استان به صورت محسوس و نامحسوس بررسی می‌کنیم و در صورت مشاهده بدپوششی، به مدیر دستگاه مربوطه جهت تذکر و جلوگیری از ادامه این رویکرد، منتقل خواهیم کرد، نباید آقا و خانم در یک اتاق مشترک باشند، متأسفانه یک سری بی‌عفتی‌ها و بداخلاقی‌ها در دستگاه‌ها بوده که برخورد کرده‌ایم. با هیچ کسی مماشات نخواهیم کرد.
تسنیم: رسالت شما برای اجرای فرهنگ عفاف و حجاب چیست و چه مشکلاتی پیش‌رو دارید؟
حسینی: ستاد امر به معروف و نهی از منکر ناظر بر اجرای فرهنگ عفاف و حجاب است، مجری قرارگاه 21 تیر زیر نظر وزارت کشور است. فعلاً بر اساس مصوبه سال 84 فعالیت می‌کنیم، اکنون به سطح علنی مجلس آمده و تنها مصوب مانده است، امیدواریم که نمایندگان مجلس تعلل نکنند و قانون مدونی تصویب و جهت اجرا به دولت ابلاغ شود.
البته برخی از اوقات وقتی ورود می‌کنیم، سر و صدای برخی‌ها نیز بلند شده و می‌گویند وضعیت اقتصادی مناسب نیست، دست نگه دارید، اما سئوال اینجاست وقتی امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه الهی است، تعطیل کنیم؟ یک سری مصلحت‌اندیشی‌هی کاذب ذهن‌ها را درگیر کرده و می‌گویند دردسر و چالش ایجاد نکنید! اینگونه ذهن‌ها را درگیر می‌کنند.
تسنیم: برای ترویج عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها و مدارس چه برنامه‌ای دارید؟
حسینی: کمیته عفاف و حجاب استانی در راستای برخوردهای غیرسلبی و غیرقهری در دانشگاه‌ها نیز تشکیل شده و راهکارهای مقابله با بدحجابی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب میان اقشار مختلف، اصناف و بازاریان ارائه شده و قرار است ماهانه جلسه برگزار و بیشتر از جنبه فرهنگی وارد کار شویم؛ بنده معتقدم که به غیر از مروجان بدحجابی و بدپوششی، برخورد سلبی و قهری با سایر گروه‌ها پاسخ نمی‌دهد کما اینکه اگر کسی چارچوب‌ها را رعایت نکرد باید برابر قانون با او برخورد شود. 
در مدارس با آموزش و آگاه‌سازی خانواده‌ها و دانش‌آموزان، چالش‌ها و آسیب‌های بدپوششی را منعکس می‌کنیم تا طرف خودش بداند که بدحجابی هیچ ارزش و جایگاهی ندارد که خوشبختانه بسیار اثرگذار نیز بوده است.
تسنیم: چند نفر طلایه‌دار امر به معروف و نهی از منکر هستند و چه برنامه‌ای برای حمایت از مروجان این حوزه دارید؟
حسینی: بیش از 33 هزار نفر عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هستند اما بخش اعظمی از این افراد کارمند و تنها فرم تشکیل داده‌اند و تنها 3 هزار نفر فعال اصلی و پای کار هستند! اگر همین تعداد افراد مروج فرهنگ حجاب و عفاف بودند اکنون اوضاع جامعه گل و بلبل بود.
کسانی که بخواهند در راستای ترویج پوشش اسلامی، طراحی و دوخت و لباس‌های مبتنی بر ارزش اسلامی در استان فعالیت کنند، مورد حمایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان قرار خواهند گرفت. برخی‌ها تصورشان این است که تنها تولیدکنندگان مروج بی‌اخلاقی هستند اما آنها نیز تابع عرضه و تقاضا هستند و در پیگیری مدعی شده‌اند که خریدار پوشش اسلامی نداریم در حالی‌که اینها بهانه است.
برخی از طراحان و تولیدکنندگان می‌خواهند ارزش و متانت و پوشش لباس کردی را با ایده‌های جدید تغییر دهند.
تسنیم: گاها برخی از جشنواره‌ها با عنوان فرهنگی و به نام انار و هزار دف برگزار و بی‌بندوباری‌هایی صورت می‌گیرد، چه کسی متولی است؟
حسینی: برای تمام جشنواره‌ها به ویژه جشن‌های نوروزی ستاد امر به معروف از بهمن ماه هشدارها و پیشگیری‌های لازم را به ادارات می‌دهد و جلساتی را نیز تشکیل می‌دهد، کما اینکه ستاد امر به معروف هیچ گاه مخالف برگزاری جشن و شادی مردم نبوده و نیست اما نباید که نشاط به بی‌بندوباری تبدیل شود.
جشنواره‌هایی همچون انار و هزار دف که سال گذشته در استان برگزار شد، بی‌بندوباری و حواشی‌هایی زیادی داشت، گرچه مسئولان بگویند در تایم برگزاری مراسم اتفاقی نیفتاده اما بعدش اتفاقاتی افتاد، وقتی برای جشنواره‌ای 50 هزار نفر دعوت و حضور پیدا می‌کنند، طبیعی است که وقتی محل جشنواره ظرفیت پذیرش این تعداد مهمان را نداشته باشد، بی‌نظمی و بی‌برنامگی ایجاد شود.
ما مخالف برگزاری جشنواره انار و دف نیستیم اگر باهدف انعکاس ارزش و جایگاه این محصول و ظرفیت استانی باشد اما اگر در کنار این برنامه‌ها، بی‌بندوباری و ولنگاری صورت گیرد، به هیچ وجه موافق نیستیم و اجازه نمی‌دهیم یک سری افراد از این طریق، فرهنگ بومی منطقه را تحت تأثیر و حواشی قرار دهند. این حواشی با فرهنگ کُردی و ارزش‌های اسلامی مردمان کردستان به ویژه منطقه اورامان که اصالت و باور دینی دارند، ندارد.
متولی برگزاری جشنواره‌ها فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی و استانداری و فرمانداری‌ها هستند، مسئولان و دست‌اندرکاران این حوزه‌ها باید تمام ابعاد و قبل و بعد مراسم را برنامه‌ریزی و مدیریت کنند تا حواشی ایجاد نشود. در جلسات اقدامات پیشگیرانه و تذکرات لازم داده شده اما در حین برگزاری اتفاقاتی می‌افتد که باید همانند حوادث طبیعی، آمادگی مدیریت هر گونه چالش و آسیب غیرمتقربه را داشته باشیم. وقتی جشنواره مدیریت نشود دیگر چه نمودی دارد؟ در جشنواره هزار دف اگر مردم به مهمانان آب نمی‌رساندند، مهمانان از تشنگی می‌مردند، بایستی همه جوانب در نظر گرفته شود.
متولیان برگزاری این جشنواره‌ها در استان شاید عامدانه قصد ایجاد حواشی را نداشته باشند اما تنها به فکر اجرا هستند و چالش‌ها و آسیب‌ها قبل و بعد مراسم را در نظر نمی‌گیرند، یا بعضا می‌گویند مردم خوش باشند! که این خوش‌باشی به جای تأثیر مثبت، تأثیر منفی هستند و کسانی هم که دلسوز واقعی فرهنگ همین استان هستند که اکثر از خود مردم هستند، از این برنامه‌ها بسیار دلخورند. 
تسنیم: وضعیت فساد اداری در ادارات کردستان به چه شکل است؟
حسینی: برخورد با فساد اداری جزو مطالبات اصلی مردم است که ستاد به هیچ وجه کوتاهی نمی‌کند، در برخی ادارات وضعیت مناسب و مدیران پاک دستی دارد اما در برخی دستگاه‌ها فساد و بی‌اخلاقی‌هایی توسط کارمندان ایجاد شده است.
در مجموع 65 مورد فساد اداری و ترک فعل در سطح ادارات استان شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شده که از این تعداد شهرداری 12 مورد، صمت 8 مورد، امور آب، جهاد کشاورزی 5 مورد، مسکن و شهرسازی 4 مورد و مابقی ادارات دیگر بوده است. قبل از معرفی به دادگستری، موارد را به مدیر مربوطه ارجاع داده که پاسخی نداده‌اند.
تسنیم: در حوزه پیگیری مطالبات مردمی چه نقشی دارید؟ شهروندان چگونه می‌توانند مشکلات و شکایات خود را مطرح کنند؟
حسینی: پیگیری مطالبات مردمی استان از ادارات یکی دیگر از وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که در این راستا دائم آسیب‌ها را بررسی می‌کنیم. همه شهروندان می‌توانند از طریق نرم‌افزار سو «https://sooapp.ir/» بدون واسطه با مدیر دستگاه ارتباط برقرار و مشکلات را منعکس کنند، مسئول مربوطه نیز مکلف به پاسخ‌دهی است، در غیراینصورت از طریق دستگاه قضایی پیگیری می‌شود.

عصر کرد

تسنیم: سخن پایانی؛
حسینی: جا دارد از خبرگزاری تسنیم کردستان به ویژه مدیر استانی این رسانه در کردستان که تلاشگر، دلسوز، خدوم و پرانرژی در عرصه رسانه فعالیت می‌کنند، تشکر کنیم، انصافاً موفقیت‌هایتان به حق است، همواره فعالیت‌هایتان را رصد کرده و می‌بینیم که همواره به عنوان منتقد و مبلغ و از همه جهات شاهد هستیم که همیشه نقد منصفانه می‌کنید و در کنار مشکلات و ضعف‌ها، اقدامات مثبت دستگاه‌ها را نیز منعکس می‌کنید.
خوشبختانه در حوزه فعالیتتان نقد در کنار بیان خوبی‌ها و اقدامات مثبت قابل مشاهده است، هر گاه سایت خبرگزاری تسنیم کردستان را نگاه می‌کنیم، می‌بینیم در جاهایی که مردم مطالباتی داشته و ضعف و کم‌کاری دستگاه‌ها صورت گرفته، این رسانه به عنوان مدافع و صدای مردم از مسئولان مطالبه‌گری کرده و در جاهایی که دولت نیز خدمات ارائه داده است، منعکس کرده که این درایت شما را در عرصه رسانه می‌رساند.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/911010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تو خویشاوندی دیرینه‌ای با رودها داری؛ به دریای تو می‌ریزند جریان‌های بسیاری

گل اول استقلال به سپاهان توسط مسعود جوما

خوش و بش کارترون و موسیمانه و اعضای تیم سپاهان و استقلال

حضور قلعه نویی در ورزشگاه شهر قدس برای تماشای بازی استقلال - سپاهان

موقعیت گلزنی برای استقلال روی اشتباه آریا یوسفی که جوما از دست داد

سیو زیبای سیدحسین حسینی روی شوت محبی

زارع: اعصاب مربیان استقلال و پرسپولیس راحت است!

شوت محبی در موقعیت خوب گلزنی به بیرون دروازه رفت

پاس رضاوند از گل استقلال قشنگ‌تر بود!

اهدای پیراهن شماره 8 استقلال توسط باشگاه استقلال امیر قلعه نویی

گزارش زنده؛ استقلال 1 _ 0 سپاهان

محبی توپ رضاییان را در آستانه ورود به دروازه راهی کرنر کرد

بدون مجادله، مشاهده کیش از نزدیک، بسیارمتفاوت تر از برداشت برخی از افراد درخصوص این منطقه است.

زندگی در محاصره؛ زندان‌های اسرائیل به روایت یک اسیر جنگی

دومین درخواست رسمی برای استعفای لاپورتا

گل دوم تراکتور به استقلال خوزستان توسط نادری

نشست مهم چهار مدیر بارسلونا در نوکمپ

اخراج عجیب‌ ابراهیم شکوری مقابل مس رفسنجان!

آرام، علیپور را آقای گل نگه داشت

ترکیب استقلال مقابل سپاهان مشخص شد

کارترون با ترکیب برنده مقابل استقلال

پیروزی پرگل آلومینیوم در خانه؛ مس با شکست خیبر آرامش گرفت

گل سوم تراکتور به استقلال خوزستان توسط تومیسلاو اشتراکال

حضور هواداران استقلال و سپاهان روی نیمکت های استادیوم شهر قدس

آرام، علیپور را آقای گل نگه داشت (عکس)

3841 دستگاه خودرو و موتورسیکلت در پارکینگ‌های کردستان رها شده است

3841 خودرو و موتورسیکلت در پارکینگ‌های کردستان رها شده است

تجمع پرشمار فرهنگیان بازنشسته کردستان مقابل استانداری + عکس

توجه توجه؛ آغاز پیش فروش سایپا بدون قرعه کشی با شرایط اقساطی از این تاریخ | با کمترین پیش پرداخت سه ماهه صاحب خودرو شوید+لینک

کدام کشور صاحب قدرتمندترین بمب اتم جهان است؟

هشدار 100 نماینده مجلس به پزشکیان

جلسه مهم بانک مرکزی برای مدیریت کارگزاران رمزپول

لزوم ایجاد دانشکده علوم دریایی در استان گیلان

پشت صحنه استیضاحِ زودهنگام وزرا چه کسانی هستند؟/ بروجردی: مجلس اول به دولت کمک کند بعد استیضاح/ عثمانی: استیضاح وزرا عقلانی نیست

استاندار خوزستان: نیازمند تدوین چارچوبی برای تقویت اقتصاد ملی هستیم

پیش‌ بینی هواشناسی کرمانشاه فردا پنجشنبه 13 دی 1403 | خبر فوری هواشناسی کرمانشاه+وضعیت آب و هوای کرمانشاه

توافق استاندار کرمانشاه با سرمایه‌گذاران چینی

جزیره کیش می تواند الگوی اجرای تمدن نوین ایرانی اسلامی در کشور باشد

داستانک/ سوار تاکسی که شدم…

مجموعه‌شعر «و چندین کبوتر سپیدی» چاپ شد

آنچلوتی: بارسلونا به لالیگا احترام بگذارد

لطفا زحمت زنده‌گیری حیوانات رو از سازمان محیط زیست بگیرین بدین به امیر علی‌اکبری!

با ضربه برگردان تماشایی، گل اول فولاد به ملوان توسط کاظمی

دروازه خالی که مهدی ترابی به شکل عجیبی موفق به گل کردن توپ نشد

موتا: وسواسی به اولین قهرمانی ندارم

ویدئویی از هنرنمایی های رابرت پیرس ستاره سابق آرسنال

سارق سابقه دار: به عشق پرسپولیس دزدیم رو توی 6 ثانیه انجام میدم!

بارسا ناامیدم کرد؛ انتظار داشتم دو برابر جام بگیرم

فوتبال ما یه‌جوری شده که باید یه حقی برای دلال‌ قائل بشیم!

گل اول تراکتور به استقلال خوزستان توسط شیری