عصر کرد

آخرين مطالب

انتخاب سخت، پیش روی اقتصاد رژیم صهیونیستی اقتصادي

انتخاب سخت، پیش روی اقتصاد رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - داده‌ها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی در میان ثروتمندترین کشور‌های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، شدیدترین روند کندی را تجربه می‌کند. تولید ناخالص داخلی آن پس از حملات 7 اکتبر به 4.1 درصد کاهش یافت و رکود تا سال 2024 ادامه یافت و در دو سه ماهه اول 1.1 درصد و 1.4 درصد کاهش یافت.
اعتصاب سراسری در اول سپتامبر که اقتصاد کشور را در بحبوحه خشم گسترده عمومی از مدیریت جنگ توسط دولت این منطقه به بن‌بست رساند، به این وضعیت کمک نخواهد کرد.
جنگ طولانی‌مدت به منابع مالی، سرمایه‌گذاری‌های تجاری و اعتماد مصرف‌کنندگان آسیب می‌رساند. بانک رژیم صهیونیستی در پیش‌بینی جولای 2024، پیش‌بینی رشد خود را به 1.5 درصد برای سال 2024 تغییر داد که از 2.8 درصدی که در اوایل سال پیش‌بینی کرده بود، کاهش یافت.
با توجه به اینکه جنگ در غزه هیچ نشانه‌ای از تسلیم شدن نشان نمی‌دهد و درگیری با حزب الله در مرز لبنان تشدید شده است، بانک رژیم صهیونیستی تخمین زده که هزینه جنگ تا سال 2025 به 67 میلیارد دلار خواهد رسید و حتی با بسته کمک نظامی 14.5 میلیارد دلاری آمریکا منابع مالی رژیم صهیونیستی ممکن است برای پوشش این هزینه‌ها کافی نباشد. این بدان معناست که رژیم صهیونیستی در مورد نحوه تخصیص منابع خود با انتخاب‌های سختی روبرو خواهد شد. برای مثال، ممکن است به کاهش هزینه‌ها در برخی از حوزه‌های اقتصاد نیاز داشته باشد یا بدهی بیشتری بپذیرد. استقراض بیشتر، بازپرداخت وام را بزرگتر و هزینه خدمات را در آینده افزایش می‌دهد.
کاهش رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی
وخامت اوضاع مالی رژیم صهیونیستی، آژانس‌های رتبه بندی اعتباری بزرگ را بر آن داشته تا وضعیت این کشور را کاهش دهند. فیچ امتیاز اعتباری اسرائیل را از A+ به A در ماه آگوست کاهش داد، به این دلیل که افزایش هزینه‌های نظامی آن به افزایش کسری مالی به 7.8 درصد تولید ناخالص داخلی در سال 2024 کمک کرده است، در حالی که در سال قبل از آن 4.1 درصد بود. همچنین می‌تواند به طور بالقوه توانایی رژیم صهیونیستی برای حفظ راهبرد نظامی فعلی خود را به خطر بیندازد. این راهبرد، که شامل عملیات مستمر در غزه است، هزینه‌های مالی زیادی نیاز دارند.
جدای از شاخص‌های اقتصاد کلان، جنگ تأثیر عمیقی بر بخش‌های خاصی از اقتصاد رژیم صهیونیستی داشته است. به عنوان مثال، بخش ساخت و ساز در دو ماه اول جنگ تقریباً یک سوم کاهش یافت و کشاورزی نیز با کاهش یک چهارم تولید در برخی مناطق، آسیب دیده است.
تقریباً 360 هزار نیروی ذخیره در آغاز جنگ فراخوانده شدند، بیش از 120 هزار صهیونیست در مناطق مرزی خانه‌های خود را ترک کرده‌اند. با ترک افراد فلسطینی از مرز‌های اشغالی، دولت رژیم صهیونیستی با آوردن کارگرانی از هند و سریلانکا به دنبال پر کردن این شکاف بوده است. با این حال، بسیاری از مشاغل کلیدی تکمیل نشده باقی ماندند.
تخمین زده می‌شود که تا 60 هزار شرکت صهیونی ممکن است در سال 2024 به دلیل کمبود کارکنان، اختلالات زنجیره تامین و کاهش اعتماد تجاری مجبور به تعطیلی شوند، در حالی که بسیاری از شرکت‌ها طرح‌های جدید را به تعویق می‌اندازند.
سرمایه‌گذاری خارجی تقریبا انجام نمی‌شود، بیش از 85 هزار نفر نیروی کار را ترک کرده‌اند و 250 هزار نفر در داخل آواره شده‌اند و شغل و خانه خود را از دست داده‌اند. تعداد افرادی که سرزمین‌های اشغالی را ترک می‌کنند، در تاریخ این منطقه بی سابقه است.
افزایش خرید بلیط‌های یک طرفه
مردم در این منطقه، فقط بلیط یک طرفه می‌خرند تا ببینند چه اتفاقی می‌افتد. وقتی می‌بینید که افراد زیادی این کار را فقط برای محافظت از خانواده خود انجام می‌دهند، نتیجه این است که دولت رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی است.
داستان کامل این است که دیدگاه مردم نسبت به آینده این است که باور ندارند آینده‌ای وجود دارد. مردم این منطقه بر این باورند که دولت رژیم صهیونیستی هرگز قادر به رهایی از این بحران نیست؛ آنان سرمایه‌گذاری نمی‌کنند، نمی‌خواهند فرزندانشان در این منطقه بزرگ شوند و نمی‌خواهند شغل یا تحصیل در این منطقه داشته باشند. این به معنای این است که بحران اقتصادی بدتر و بدترخواهد شد و هیچ چشم‌اندازی برای بهبودی وجود ندارد.
افول گردشگری در رژیم صهیونیستی
گردشگری، اگرچه بخش مهمی از اقتصاد اسرائیل نیست، اما به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. تعداد گردشگران از زمان آغاز جنگ به طور چشمگیری کاهش یافته است، به طوری که از هر 10 هتل یک هتل در سراسر این کشور اکنون با چشم‌انداز تعطیلی مواجه است.
این جنگ بر منطقه تأثیر بسیار زیادی داشته است. اثرات جنگ از رژیم صهیونیستی و فلسطین فراتر رفته است. در ماه آوریل، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که انتظار دارد رشد خاورمیانه در سال 2024 تنها 2.6 درصد کاهش یابد. دلیل آن را عدم اطمینان ناشی از جنگ غزه و تهدید یک درگیری منطقه‌ای تمام عیار عنوان کرد.
طبق گزارش کانورسیشن، کارشناسان هشدار می‌دهند که میلیارد‌ها دلار هزینه شده برای غزه و فلسطینی‌ها ممکن است هزینه بسیار زیادی برای اقتصاد رژیم صهیونیستی داشته باشد. استاندارد زندگی در حال کاهش است، تورم وجود دارد و ارزش پول رژیم صهیونیستی کاهش یافته است.
شعله‌ور شدن خشونت‌ها در غزه آسیب‌های اقتصادی را در مقیاسی گسترده‌تر از قبل وارد کرده است. برای مثال، بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی در سال 2008، قیمت نفت را نزدیک به 8 درصد افزایش داد و باعث نگرانی بازار‌های سراسر جهان شد.
کارشناسان اظهار کردند که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که به اولین سال خود رسید، خسارت اقتصادی سنگینی به همراه دارد و فقط یک آتش بس دائمی می‌تواند آسیب‌ها را ترمیم کند و راه را برای بهبود در فلسطین و منطقه هموار کند.
منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/900269/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حافظ بزرگترین سرمایه فرهنگی ایران در دنیای پرتلاطم امروز است

سرمربی فوتبال برزیل: کم‌ کم داریم راه‌ خودمان را پیدا می‌کنیم

دعوای بارسا با کادر ژاوی: آیفون‌ها را پس بدهید

صعود 4 پینگ‌پنگ‌باز ایران به دور دوم انفرادی قهرمانی آسیا

فرار فلیک به آلمان با یک دلیل قانع‌کننده!

تداوم صدرنشینی سایپا در هفته سوم لیگ برتر فوتسال بانوان

نماینده دراگون بوت بانوان ایران صاحب دو مدال نقره شد

داور جنجالی تهدید به مرگ شد

سه قایق دیگر ایران راهی فینال شدند

گزینه اول استقلال رسما منتفی شد!

محل برگزاری دیدار ایران - قطر مشخص شد

:::آفتاب نو::: نظر کارشناسان داوری درباره 3 صحنه مشکوک بازی ازیکستان

توضیحات مشاور عالی فرمانده کل سپاه پیرامون غیبت سردار قاآنی در صحنه‌های عمومی

رد کردن پنالتی ایران اشتباه بزرگی بود

واکنش فرمانده ارشد سپاه به شایعات درباره سردار قاآنی/ غیبت فرماندهان در صحنه‌های عمومی به معنای ضعف آن‌ها نیست/ گزینه جنگ با ایران روی هیچ میزی نیست

خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه 20 مهر

کاپیتان تیم ملی به تندی جواب ماشاریپف را داد!

مشاور عالی فرمانده سپاه: در روز‌های اخیر شایعاتی پیرامون سردار قاآنی در صحنه‌های عمومی مطرح شده / غیبت فرماندهان در صحنه‌های عمومی به معنای کاهش توان یا ضعف آن‌ها نیست

فیلم| بازدید نماینده ولی فقیه در کردستان از مدارس علوم دینی امامزاده پیر عمر و مسجدالنبی (ص) سنندج

اجرای طرح حمایتی از کودکان زیر 5 سال در کردستان

مدیران توانمند و کارآمد در کردستان بکار گرفته شوند

هدف رژیم صهیونیستی مبارزه با اسلام و نابودی دین است

اسرائیل با ترور رهبران کشورهای اسلامی راه به جایی نمی‌برد

ویدئو | اقدام هوشمندانه صاحب مغازه برای گرفتار کردن سارقین!

اهدای 600 جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی کردستان

لزوم تعیین تکلیف فرمانداری و شهرداری دهگلان

همتی: ‏پیگیری رفع موانع تولید، در وزارت اقتصاد و ستاد اقتصادی دولت

صدور 7 همت برگ تشخیص مالیاتی برای لوکس سواران

تلاش شیگرو ایشیبا برای مواجهه با چالش‌های اقتصادی ژاپن

خیرین کرمانشاه به یاری شرکت آبفا می‌آیند

نماینده ولی فقیه در کرمانشاه به یک شبهه پاسخ داد: آیا تأخیر در عملیات وعده صادق2 باعث شهادت سید حسن نصرالله شد؟

مجمع خیرین آبرسان در کرمانشاه تشکیل می شود

احداث 193 مدرسه در طی سه سال در استان کرمانشاه

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سرآمد علوم پزشکی‌های کشور شد

193 مدرسه طی سه سال اخیر در کرمانشاه ساخته شده است

مجمع خیرین آبرسان در کرمانشاه تشکیل می‌شود

تبدیل کیش به قطب تولید خودروهای برقی با قیمت اقتصادی در ایران

تقدیر امام جمعه اهل سنت و بومیان جزیره کیش از حمایت‌های مدیرعامل در توسعه بومگردی

درباره جدیدترین برنده نوبل ادبیات

رونمایی از لوگو و هویت برند حافطیه

نگاه متفاوت گاریدو با اسکوچیچ به تاکتیک‌پذیری بازیکنان ایرانی!

اتفاقات بامزه فوتبال ایران در 360 درجه

پیمان یوسفی: باید به جای ازبکستان بگوییم واربکستان

تویوتا به فرمول یک بازگشت

ایران عامل تغییرات در لیست ازبکستان شد

برترین‌های هفته ششم فوتبال لیگ برتر ایران

فرشید سمیعی:‌ مذاکره با مربیان خارجی ادامه دارد

ورزشگاه آزادی مسقف نمی‌شود!

تعلیق و محرومیت شامل بیرانوند نمی‌شود؟

شوک بزرگ گزینه پرسپولیس به باشگاه الزمالک مصر