عصر کرد

آخرين مطالب

اصلی‌ترین چالش دانش بنیان‌ها در فناوری‌های مرتبط با آب چیست؟ اقتصادي

  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از وب سایت مجمع جهانی اقتصاد ، آب برای زندگی انسان ضروری است؛ سلامت عمومی، کشاورزی و حتی تولید انرژی را پشتیبانی می‌کند. در سال 2021، ارزش مصرف اقتصادی آب 58 تریلیون دلار، معادل مجموع تولید ناخالص داخلی چین، آلمان، هند، ژاپن و آمریکا برآورد شد. اما راه حل‌های نوآورانه برای آب با چالش‌های تامین مالی مواجه هستند، زیرا سرمایه گذاران اغلب صنایع با بازدهی سریع‌تر را در اولویت قرار می‌دهند.
سرمایه گذاری در نوآوری آب، مزایای زیست محیطی و اقتصادی بلند مدت، رسیدگی به چالش‌های اقلیمی و تقویت اقتصاد سبز را در پی دارد.
با این حال، سرمایه گذاری در نوآوری‌های متمرکز بر آب در مقایسه با سایر بخش‌ها به طور نامتناسبی کم است و اغلب به نفع صنایعی که سودآورتر یا کم خطر تلقی می‌شوند به حاشیه کشیده می‌شود. اگرچه بازار جهانی مرتبط با آب تریلیون‌ها دلار ارزش دارد، اما مبتکران می‌گویند جذب سرمایه گذاری چالش برانگیز بوده که شکاف قابل توجهی در بودجه برای فناوری‌های نوظهور آب ایجاد می‌کند.
به تازگی «سکوی نوآوری در مراحل اولیه‌ مجمع جهانی اقتصاد» «UpLink» با انتشار مقاله ای، فرصت‌های سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان متمرکز بر آب را برجسته کرده است.
«سرمایه گذاری در آب: راهنمای عملی» مقاله ایست که به تازگی توسط «UpLink» منتشر شده و دیدگاه‌های چند سرمایه گذار را که با فضای نوآوری آب آشنا هستند، برجسته می‌کند.
برخی از آنها می‌گویند: «اکنون زمان سرمایه گذاری فرا رسیده است. شبکه سرمایه گذاری آب غیرنقدی، مشارکتی و کم بهره است و فرصت‌ها و ارزش‌های قابل توجهی دارد که باید شناسایی شوند.»
این مقاله، ضمن تشویق سرمایه گذاران متمرکز بر اقلیم به درک قوانین و بازار، بر نیاز به یک دیدگاه جامع و چشم انداز آبی هنگام سرمایه گذاری در اقلیم و طبیعت، تأکید دارد. بر اساس بینش این سند، درگیر شدن سیستماتیک به جای اقدام فرصت طلبانه می‌تواند بازدهی بالایی را به همراه داشته باشد.»
به عنوان بخشی از هفته اقلیم و نشست‌های انجمن تاثیر توسعه پایدار در شهر نیویورک، UpLink و شریک آن HCL Group، 10 استارت آپ متمرکز بر آب را که بخشی از ابتکار نوآوری «Aquapreneur» هستند، گرد هم آوردند تا از سفر کارآفرینی آنها از طریق کارگاه ها، شبکه سازی و فرصت‌های یادگیری حمایت کنند.
نکته کلیدی این رویداد، نیاز ذینفعان آب به برقراری ارتباط و تعامل بهتر با سرمایه گذاران حوزه‌های غیرآب بود و به آنها کمک می‌کرد تا دریابند که سرمایه گذاری در آب چگونه می‌تواند در صنایعی که قبلا در آن سرمایه گذاری کرده اند، سودمند باشد.
در این زمینه، سه نفر از این مبتکران، وضعیت فعلی بودجه خود را برای نوآوری‌های آب، اعلام کرده و همچنین موانع و پتانسیل سرمایه گذاری متحول کننده را برجسته کردند.
«گرگ نیوبلوم» «Greg Newbloom» مدیرعامل شرکت دانش بنیان «ممبریون» «Membrion» در آمریکا می‌گوید: «خوشبختانه ممبریون از جمله شرکت‌های فناوری آب با بهترین سرمایه گذاری است؛ با این حال، تضمین سرمایه گذاری همچنان یک چالش است. بازار آب یک صنعت یک تریلیون دلاری است، با این حال بسیار بومی سازی شده، بسیار کالایی است و در پذیرش فناوری‌های جدید کُند عمل می‌کند؛ عواملی که مدل سنتی سرمایه گذاری خطرپذیر را پیچیده می‌سازد.»
«به عنوان یک کارآفرین، بزرگ‌ترین چالش ما این است که نشان دهیم چگونه می‌توانیم چارچوب شکنی کرده و بازدهی در مقیاس سرمایه گذاری را با سرعت رشد قابل مقایسه‌ای ارائه کنیم، که اغلب مستلزم ایجاد اختلال در فناوری، قیمت گذاری، مدل‌های تجاری و بازاریابی است.»
«تاثیر فناوری «الکترو سرامیک نمک زدایی» (ECD) ممبریون، ژرف و عمیق است. در حال حاضر، در فرایند تصفیه فاضلاب صنعتی حاوی فلزات، از ترکیب پرهزینه‌ای از آهک شیمیایی استفاده می‌شود که حمل و نقل و سوزاندن آنها منجر به انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و نشت احتمالی فلزات سمی به آب‌های زیرزمینی می‌شود.»
«فناوری ECD می‌تواند این زباله‌های صنعتی را به آب تمیز و فلزات با ارزش تبدیل و یک رویکرد دایره‌ای را فراهم کند که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را تا 90 درصد کاهش می‌دهد و شستشوی سمی را حذف می‌کند.» 
این راه حل نوآورانه تحت یک مدل خدماتی بدون هزینه اولیه برای تسهیلات و ساختار پرداختی عمل می‌کند که کمتر از هزینه‌های جاری آنها است.
«کارینا پنا» «Karina Peña» مدیرعامل و هم بنیانگذار شرکت دانش بنیان «فیلد فاکتورز» «Field Factors» در هلند می‌گوید:
«سفر سرمایه گذاری ما عمدتا برپایه سرمایه گذاری شخصی (سلف فاند)، کمک‌های بلاعوض و بودجه عمومی برای توسعه فناوری خود متکی بوده است. با این حال، همانطور که بزرگ می‌شویم، تامین سرمایه خارجی ضروری شده است. در طول دو سال گذشته، ما با سرمایه گذاران مختلفی وارد صحبت شده و درگیر یک چالش تکراری شده ایم: بسیاری از سرمایه گذاران متمرکز بر اقلیم، مدیریت آب را به عنوان یک جنبه حیاتی از پایداری، نادیده می‌گیرند.»
«کسانی که سرمایه گذاری می‌کنند اغلب تمرکز خود را به فناوری‌های سنتی تصفیه آب صنعتی یا راه حل‌های مبتنی بر نرم افزار محدود کرده و از مدیریت نوآورانه آب شهری چشم پوشی می‌کنند. این شکاف هم یک مانع و هم فرصتی منحصر به فرد برای سرمایه گذاران آینده نگر است. بخش آب، به ویژه در سخت‌افزار فناوری‌های عمیق، یک فرصت عمدتا بکر برای سرمایه گذاران است.»
«با گسترش صنایع و پیر شدن زیرساخت‌های آب جهانی، تقاضا برای راه حل‌های مدیریت آب پیشرفته به طور تصاعدی در حال رشد است. سرمایه گذاری‌های استراتژیک در نوآوری‌های آب مبتنی بر سخت افزار، می‌تواند تاثیری بر بخش‌های مختلف اقتصاد داشته باشد؛ از تولید تجهیزات گرفته تا ارائه دهندگان خدمات، موجی از اشتغال زایی شغل را در اقتصاد سبز خلق می‌کند.»
«علاوه بر این، با پرداختن به چالش‌های حیاتی آب، چنین سرمایه گذاری‌هایی به انعطاف پذیری بیشتر محیط زیست کمک و مدیریت پایدار آب را برای جوامع شهری و صنعتی تضمین می‌کند.»
«خوان کارلو اسکوبار» «Juan Carlos Escobar» بنیان گذار و مدیرعامل «آکواکیت» «Aquakit» در بولیوی می‌گوید:
«سفر سرمایه‌گذاری ما در آکواکیت تا حد زیادی به کمک‌های بلاعوض (گرانت) متکی بوده است، که در رشد ما نقش اساسی داشته و به ما امکان سرمایه گذاری اساسی در زیرساخت ها، بازاریابی و استراتژی‌های فروش را می‌دهد. با این حال، افزایش سرمایه به دلیل خطرات درک شده مرتبط با نوآوری آب، همچنان چالش برانگیز است.»
«بسیاری از سرمایه گذاران به سمت صنایع سنتی با بازدهی سریع‌تر گرایش پیدا می‌کنند و اغلب نوآوری‌های مرتبط با آب را غیرقابل پیش بینی تلقی می‌کنند، با وجود این موانع، ما همچنان خوش بین هستیم که افزایش آگاهی در مورد انعطاف پذیری اقلیم و مدیریت پایدار آب، سرمایه گذاری خصوصی بیشتری را در این بخش حیاتی جذب کند.»
«اگر سرمایه گذاران تاثیرگذار سرمایه لازم را تامین کنند، چشم انداز نوآوری آب در بولیوی و آمریکای لاتین را به طور قابل توجهی متحول خواهد شد. با نیاز فوری منطقه به ایجاد یک اقتصاد سبز، چنین سرمایه گذاری توسعه فناوری‌های سازگار با محیط زیست را تسریع می‌کند و منجر به ایجاد شغل در زمینه‌های حیاتی مانند مهندسی و علم می‌شود. این امر نه تنها به چالش‌های شدید آب می‌پردازد، بلکه در بلند مدت موجب رشد اقتصادی می‌شود. همچنین سیستم‌های پیشرفته بازیافت آب می‌تواند مانع از تخریب محیط زیست شده، امنیت آب را ارتقا دهد، فضای سبز شهری خلق کند و به این ترتیب موجب بهبود کیفیت زندگی اقشار کم درآمد شود.»
«با ایجاد ارزش افزوده از طریق نوآوری، می‌توانیم بولیوی را به عنوان پیشرو در فناوری سبز قرار دهیم و این منطقه را به قطبی برای توسعه پایدار تبدیل کنیم.»
«سرمایه گذاران می‌توانند با پیوستن به این فعالیت‌ها به عنوان محرک‌های اولیه، به شکل دهی بازار‌های محلی و جهانی، کمک و در عین حال به چالش‌های فوری آب رسیدگی کنند. سرمایه گذاری در فناوری آب برای مقابله با بحران اقلیم ضروری است. مدرن سازی زیرساخت‌های آب و اتخاذ راه حل‌های هوشمند آب، می‌تواند سیستم‌های آبی انعطاف پذیری ایجاد کند که از رشد اقتصادی حمایت کرده، محافظ سلامت عمومی است و اثرات اقلیم را کاهش می‌دهد.»
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/897780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نام‌های جالب هفت روز هفته در ایران باستان

سخنان جالب یکی از گفتگو کنندگان کتاب از عشق گفتن

شروع دلچسب پدیده والیبال ایران در اروپا

مربی تیم ملی اسکواش زنان: امیدوارم با اقتداری سهمیه المپیک را کسب کنیم

سرنوشت پرسپولیس باز هم به یحیی گره خورد!

حضور رونالدینیو و تیری آنری در ابوظبی

کاپیتان سابق لیورپول در فکر بازگشت به لیگ برتر

ناجی هوادار خردسال؛ مسی در نقش سوپرمن!

مگوایر: بازیکنان مقصرند نه مربی!

بارسلونا به دنبال شکار خشن‌ترین تیم لالیگا

اسبقیان: وظیفه سرپرستان فدراسیون‌ها تنها برگزاری انتخابات است

شهداب برنده بزرگ یک دعوا!

تعطیلی تمرین‌ استقلال

اطلاعیه شرکت توسعه درباره شرایط ورزشگاه تختی

عملیات وعده صادق 1 و 2 توازن قدرت در منطقه و جهان بود

آذربایجان، مواظب کل ایران و مدافع تمامیت ارضی کشور است

پیش‌بینی چهارمین شهید محراب درباره شهادت «محمدکاظم کلهر»

به جا مانده از دیدار استقلال – هوادار/ وقتی رضاییان، محمدی را عصبانی می‌کند!

ماجراجویی‌های کودکانه در اصفهان زیبا/ انتشار پوستر و تیزر رسمی «هر چی تو بگی؟!»

رژیم پوشالی صهیونیستی باید برای همیشه از صحنه روزگار محو شود

کارواخال: رباطم پاره شد!

ویدئو | صحنه‌های آخرالزمانی شبکه الجزیره از حملات اسرائیل به الضاحیه

کارواخال مصدومیت رباط صلیبی‌اش را تأیید کرد

عکس | ترامپ به صحنه ترور بازگشت

کارواخال اعلام کرد: پارگی رباط و عمل جراحی!

درگیری بازیگر معروف به آقا رشید در پشت صحنه برنامه جوکر + فیلم

کاپیتان رئال مادرید فصل را از دست داد

مشاهده گونه کمیاب و نادر روباه شنی در پناه گاه حیات وحش رباط شور فردوس

کابوس در اردوی رئال مادرید؛ کارواخال رباط صلیبی داد

قسمت پایانی کارتون «سیمپسون‌ها»، هواداران را شوکه کرد!

گونه کمیاب روباه شنی در پناهگاه حیات وحش رباط شور فردوس مشاهده شد

کارواخال: رباطم پاره شد! | اخبار ورزشی

پیام احساسی برای کاپیتان: کاش رباط من پاره می‌شد!

208 کیلومتر از جاده‌های کردستان روکش آسفالت شد

برگزاری اجتماع گسترده «دختران نصرالله» در بیجار

203 دستگاه خودروی قاچاق کالا در مرزهای کردستان توقیف شدند

17 واحد صنعتی در کردستان به شبکه گاز متصل شد

کشف 230 میلیارد کالای قاچاق در مرزهای کردستان

2 هزار و 300 میلیارد ریال کالای قاچاق در کردستان کشف شد/ آغاز اجرای انسداد مرزی در استان

خبر جدید از مطالبات گندمکاران؛ چالش جدی در پرداخت

مغز انسان چگونه صفر را درک می‌کند؟

اجاره ماهانه این آپارتمان‌های تهران اندازه حداقل دستمزد ماهانه است+ جدول

تنش های خاورمیانه چگونه به اقتصاد آمریکا کمک کرد؟| هدف واشنگتن از ادامه جنگ چیست؟

هیچ مالیاتی حذف‌شدنی نیست

«ارز چند نرخی» موجب افزایش رانت و فساد اقتصادی شده است

حمله به این 15 مرکز اقتصادی مهم رژیم صهیونیستی را فلج می‌کند

تک‌نرخی شدن ارز، راهکار مقابله با فساد و رانت در اقتصاد است

دستورات پزشکیان به وزیر اقتصاد درباره FATF

چه صنایعی وضعیت واقعی اقتصاد را تصویر می‌کنند؟ / لنز آماری صنایع بورسی

عملیات محور مقاومت و روز‌های سیاه اقتصاد اسرائیل