عصر کرد

آخرين مطالب

پروژه بلوار اسلام‌آباد سنندج سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد اجتماعی

پروژه بلوار اسلام‌آباد سنندج سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - شهردار سنندج گفت: پروژه بلوار اسلام‌آباد سنندج در حال حاضر دارای 87 درصد پیشرفت فیزیکی است و تلاش می‌کنیم در فصل عمرانی سال جاری تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدانور رشیدی، امروز سه‌شنبه بیست‌ودوم خرداد_ در صحن علنی شورای شهر سنندج که با موضوع ساماندهی ترافیک و حل مشکل وانت‌بارهای میوه فروشی سطح شهر سنندج برگزار شد، به اقدامات در دستور کار شهرداری برای تکمیل رینگ شهر سنندج اشاره و اظهار کرد: تکمیل رینگ شهر سنندج از سمت شرق به غرب طی یک دهه گذشته ابتر مانده بود که آن را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: در این راستا پروژه بلوار اسلام آباد در سال 1390 شروع شده بود که تا سال گذشته 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است اما اکنون میزان پیشرفت آن را به 87 درصد رسانده‌ایم و در فصل عمرانی سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: بلوار کردستان نیز به دلیل الحاقاتی که صورت گرفته است دارای مشکلاتی شده که مطالعات تقاطع آزادگان نیز در این محل، توسط شورا و شهرداری انجام شده و این تقاطع نیز به طول شش کیلومتر با دیدگاه ایجاد زیرساخت ترافیکی احداث می‌شود.
رشیدی ادامه داد: تقاطع تکیه و چمن نیز یکی دیگر از نقاط پرترافیک ما بود که عملیات اجرایی این محل هم طی چند در روز گذشته با هدف تسهیل ترافیک در خیابان‌های منتهی به این تقاطع آغاز شد.
وی اضافه کرد: حدود 60 الی 70 درصد پروژه تقاطع کمربندی حسن آباد به مسیر ویلاشهر نیز پیشرفت فیزیکی داشته که در حال حاضر اقدامات زیرساختی آن توسط اداره راه و شهرسازی در حال انجام است.
رعایت الزامات ترافیکی در احداث پارک پیرچنار شهردار سنندج با بیان اینکه احداث پارک پیرچنار نیز با دیدگاه ترافیکی در حال انجام است، افزود: علاوه بر پارک، جاده سلامت و مسیر پیاده‌روی و پیست دوچرخه سواری نیز با هدف کاهش ترافیک در این محل طراحی و در حال انجام است.
رشیدی طراحی و ایجاد میادین جدید در منطقه بهاران، ساماندهی بلوار بهشت محمدی و طراحی احداث سه پل روگذر در تقاطع غیرهمسطح محمدی را از دیگر اقدامات در حال انجام شهرداری سنندج در راستای کاهش و تسهیل ترافیک برشمرد.
وی ادامه داد: در ناحیه منفصل شهری نایسر نیز سه اقدام مهم را در راستای کاهش ترافیک در دستور کار قرار داریم تا بتوانیم ترافیک این ناحیه را نیز کمتر کنیم.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: پیاده راه فردوسی 82 سال محل دسترسی شمال به جنوب شهر سنندج بوده است که وقتی به عنوان پیاده راه افتتاح و این دسترسی قطع شد، ناگزیر ترافیک به خیابان‌های اطراف آن کشیده شد که در گذشته پیش بینی پارکینگ و ایجاد دسترسی برای آن نشده بود.
پارکینگ طبقاتی در چند نقطه شهر سنندج احداث می‌شود رشیدی افزود: در این راستا مطالعات احداث پروژه پارکینگ طبقاتی 3100 متری در روبروی پارک شهدا انجام شده و در ضلع جنوبی شهر نیز توافقی برای تملک زمین پلیس آگاهی و احداث پارکینگ در این نقطه صورت گرفته است.
وی گفت: علاوه بر این در لایحه تعرفه عوارض محلی نیز که شورای شهر مصوب کرده، آمده است که هر شخصی بخواهد در هسته مرکزی شهر پارکینگ احداث کند تسهیلات ویژه از سوی شهرداری به وی تعلق می‌گیرد.
شهردار سنندج، نصب دوربین‌های ترافیکی، هوشمندسازی شهر و راه اندازی پروژه شهرداری الکترونیک را از دیگر اقدامات شهرداری برای کاهش ترافیک در این شهر عنوان کرد.
کد خبر 762238

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/842561/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاوش یزدانی، نقش اول دو صحنه جنجالی!

رکورد زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی ثبت شد

هیچ‌گونه مجوزی برای برگزاری جشن‌های نوروزی در کرمانشاه صادر نشده است

بخشی از کتاب/ ​​​​​​​زندگی شما مثل یک کتاب است

ابتذالِ شر

ویدیو رسمی یوفا در مورد ضربه پنالتی آلوارز

کارترون برای مدافع ملی‌پوش تغییر سیستم داد!

بیانیه یوفا درباره پنالتی جنجالی؛ به درستی مردود شد

هوش مصنوعی اوپتا؛ بارسا قهرمان چمپیونزلیگ است

غیبت 3 ستاره سپاهان در آخرین بازی سال

اتلتیکو در حال بررسی بیانیه یوفا؛ شکایت می‌کنند یا نه

عجیب‌ترین پیش‌بینی؛ دورتموند، بارسا را حذف می‌کند!‏

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

گل اول سپاهان به نساجی توسط رضا شکاری

روی ریباند پنالتی مهار شده توسط نیازمند؛ گل اول نساجی توسط کوین یامگا

عکس/ «وثوقی و کیمیایی» در پشت صحنه فیلم گوزن ها؛ سال 54

دستور حل مشکلات ثبتی 648 هکتار از اراضی کشاورزی دیواندره اعلام شد

اقتصاد کشور در 9 ماهه ابتدایی سال رشد 3.7 درصدی را تجربه کرد

افت 7 میلیارد دلاری صادرات نفت ایران نسبت به پارسال

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

سه‌گانه لارس اسونسن با «فلسفه آزادی» تکمیل شد

هدیه امید عالیشاه به هوادار یزدی پرسپولیس که در بازی هفته پیش در ورزشگاه گوشیش را شکسته بودند!

کارتال: میخواهیم موفقیت هفته گذشتمان را ادامه دهیم

کارتال: هر هشت بازی فینال است و هر بازی برای بردن به زمین میرویم

مسائل اقتصادی، سیاسی و عمرانی در مقطع خود مدیریت شوند

تأکید سرمست بر زمینه‌سازی حضور امن بانوان در بازی تراکتور

حمل و نقل رایگان در آرامستان بهشت محمدی سنندج برای رفاه حال شهروندان

مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوسرانی شرق کشور شد

صنایع‌دستی اقتصاد هویت‌بنیان و معیشت عزت‌آفرین است

جوانان، موتور محرک توسعه و اقتصاد دانش‌بنیان هستند

سخنگوی کرملین: اقتصاد ما با تحریم‌ها سازگار شد؛ پیام حضور پوتین با لباس نظامی در «کورسک»

2 کشته و 16 مصدوم در دو حادثه رانندگی در محورهای استان کرمانشاه

اگر خودت را مجبور به لبخند زدن کنی...

مطهری: داوران زنگ می‌زنند عذرخواهی می‌کنند!

نساجی در راه وطنی؛ عملیات فرار از منقطه سقطوط!

نظر داور سابق لالیگا درباره جنجال دربی مادرید

مداخلات در بخش اقتصاد نتیجه معکوس دارد

خام فروشی بلای جان اقتصاد کشاورزی خراسان شمالی است

رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

تأکید بر تقویت امنیت و همکاری‌های مرزی ایران و عراق

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای سه دانشگاه برتر کشور

شعرهای ارنست همینگوی منتشر شد

وضعیت رختکن ورزشگاه تختی تهران بعد از عملیات بازسازی

وضعیت زمین‌ و‌ سکوهای ورزشگاه تختی

بودجه 35 میلیارد تومانی برای بازسازی استادیوم تختی!

با کمک سازمان برنامه و بودجه کشور بازسازی استادیوم تختی انجام شد

سه هزار و هشتاد صندلی برای بانوان در طبقه اول استادیوم تختی اختصاص داده شده است

علی جوادی: با انتقال سکو های تصویربرداری نمای بهتر و زیبا تری از استادیوم تختی به نمایش میگذاریم

علی جوادی: برای افزایش 15 هزارنفری استادیوم تختی نیاز به 80 میلیارد تومان بودجه داریم

مازیار زارع: پرسپولیس روز سختی خواهد داشت؛ عمری مقابل پرسپولیس بازی نمی‌کند